Двох осіб засуджено за розбійний напад на ювелірний магазин в Сокирянах

Ця гучна, як для невеличкого містечка Сокиряни, історія трапилася  9 вересня 2018 року. Близько полудня  двоє чоловіків зайшли до приміщення ювелірного магазину. Погрожуючи зброєю та застосовуючи фізичне насильство щодо працівників закладу, грабіжники зібрали з вітрин ювелірні вироби на загальну суму понад 2,3 млн грн., кинули їх до заздалегідь приготовленої валізи та зникли з місця скоєння злочину.

Судовий розгляд довів цей епізод, а Чернівецька обласна прокуратура підтримала обвинувачення щодо 36-річного жителя Хмельницької області та 30-річного мешканця Новодністровська за фактом вчинення розбійного нападу на ювелірний магазин у Сокирянах Дністровського району(ч.4 ст. 187 КК України).

Вироком Новоселицького районного суду буковинця засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а його спільника – до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також суд задовольнив цивільний позов потерпілої щодо стягнення з підсудних 2,3 мільйона гривень завданої шкоди.

Як повідомила пресслужба Чернівецької обласної прокуратури, вказані особи до набрання вироку законної сили перебуватимуть під вартою.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *