1300 доларів за закриття кримінального провадження – на Буковині затримали поліцейського

Служба безпеки України викрила на хабарі заступника начальника відділення одного з райуправлінь поліції в Чернівецькій області.

Задокументовано, що посадовець вимагав у громадянина $1300. В обмін на це він обіцяв посприяти в закритті кримінального провадження. А саме – у справі зберігання та збуту наркотиків.

Правоохоронці затримали капітана поліції на одній із вулиць у центрі Чернівців під час отримання всієї суми неправомірної вигоди.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. Наразі вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру й обрання йому міри запобіжного заходу. 

Операцію з викриття протиправної діяльності проводили співробітники Управління СБ України в Чернівецькій області спільно ТУ ДБР у м. Хмельницькому за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури.

Леся Федоренко, речниця СБУ в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *