Вшанування пам’яті загиблих у Маріуполі

Mariupol01

25 січня чернівчани на Центральній площі  вшанували пам’ять загиблих мирних мешканців у Маріуполі під час обстрілу терористами. Внаслідок цього терористичного акту 24 січня загинули 30 мирних жителів та 93 людини поранені.
Біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся молебень за упокій душ загиблих у Маріуполі та всіх українських воїнів, які полягли на фронтах на сході країни.

Mariupol03

Mariupol15

За ініціативи ВО “Свобода” на Центральній площі тривав збір підписів під зверненням до Президента щодо необхідності звільнення Надії Савченко та всіх українців, які утримуються на території Росії.

Mariupol04

У виступах люди говорили про те, що потрібно бути пильними і згуртованими, як ніколи. Українська влада повинна вголос сказати про те,  що проти України ведуть повномасштабну війну. Російська Федерація є агресором, який прагне знищення України. Активісти у виступах говорили і про необхідність запровадження воєнного стану. А в Чернівцях 26 січня провести пікет біля Чернівецької ОДА. Необхідно всім жителям України  згуртуватися і дати відсіч агресору.

Mariupol05

Mariupol09

Mariupol13

Mariupol07

Mariupol08

Mariupol11

Mariupol14

Mariupol12

Mariupol16

Mariupol17

Mariupol18

m

Mariupol19

У НЕБЕЗПЕЦІ, СКОРБОТІ, НАПАДАХ ЗЛОЇ СИЛИ:
ПСАЛОМ 90.
Хто живе надією на Всевишнього, той під покровою Бога Небесного спочиває. Каже він до Господа: «Ти моє пристановище і захист мій, Бог мій, і я надіюся на Нього». Він спасе тебе від сітки ловця і від пошести згубної. Плечима Своїми Він захистить тебе, і під тінню крил Його ти надійно спочиватимеш. Обороною тобі буде правда Його. Не побоїшся страху вночі, ані стріли, що летить удень. Ані пошести, що діє в темряві, ані напасти духа зла опівдні. Впаде коло тебе тисяча, і десять тисяч правобіч тебе, але до тебе не наблизиться. Тільки очима твоїми будеш дивитися і помсту над беззаконними бачити. Бо ти сказав: «Господь — надія моя», і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. Отже, не прийде до тебе лихо, і пошесть не наблизиться до оселі твоєї. Бо Він ангелам Своїм звелить, щоб охороняли тебе на всіх стежках твоїх. На руках вони понесуть тебе, щоб нога твоя не спіткнулася об камінь. На гаспида й василиска ти наступатимеш і потопчеш лева й змія. Бо скаже Господь: «За те, що він надію поклав на Мене, Я визволю його і захищу його, бо він знає ім’я Моє. Буде кликати Мене, Я почую його; буду з ним у скрутний час, визволю його і прославлю його. Довгим життям обдарую його і дам йому спасіння Моє».

m

Тетяна Стрільчик, “Версії”,
фото автора

Mariupol20

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *