Вшанування лідерів економічного розвитку Чернівців

Урочиста церемонія вшанування лідерів економічного розвитку Чернівців – переможців акції «Визнання» відбудеться 2 квітня цього року.

Вона проводиться з метою поширення передового досвіду ефективної реалізації виробництва і управління, нових технологій, передових ідей, залучення інвестицій, підвищення конкурентноздатності продукції та послуг місцевих виробників, формування позитивного іміджу підприємництва, надання нових можливостей підприємцям для налагодження контактів та партнерських відносин, об’єднання зусиль громадських, підприємницьких та державних організацій у здійсненні в Чернівцях позитивних соціально-економічних перетворень.

Переможців акції «Визнання» визначає конкурсна комісія, до складу якої увійшли депутати, представники виконавчих органів міської ради, Торгово-промислової палати, управління Національного банку України в Чернівецькій області, Державної податкової інспекції в м. Чернівцях, бізнесових структур та громадських організацій.

Відбір та нагородження переможців акції цього року проводиться у таких номінаціях:

– «Інвестиція року».
– «Успішне промислове підприємство року».
– «Місцева марка року».
– «Краще підприємство житлово-комунального господарства року»
– «Будівельна компанія року».
– «Кращий роботодавець року».
– «Європейська якість року»
– «Краще підприємство туристичної галузі року»
– «Кращий заклад сфери послуг міста року».

Серед загальних критеріїв оцінки роботи підприємств для всіх номінацій визначено такі показники за рік:

– позитивна динаміка обсягів виробництва;
– прибутковість діяльності;
– відсутність заборгованості із платежів до бюджету, порушень фінансово-платіжної дисципліни (за даними ДПІ у м. Чернівцях), заборгованості із виплати заробітної плати;
– суспільна активність.

Конкурсна комісія встановлює окремі критерії оцінки роботи підприємств для кожної номінації. Кандидатури (по три в кожній номінації) на розгляд конкурсної комісії подають відповідні департаменти та управління міської ради.

Довідкову інформацію щодо участі у конкурсі та його критеріїв надає відділ інвестицій міської ради ( Центральна площа,1, каб.308, тел. 57-59-13, 52-08-86).

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *