Національний блокбастер «Довбуш» 19 серпня у Чернівцях

13 спеціальних показів у 13 містах України – у масштабний промотур вирушає Національний блокбастер «Довбуш»
Від 19 серпня найочікуваніший український фільм, що розповідає про історію Карпатського лицаря, який понад три сторіччя тому боровся за свободу, людей та любов, за право жити на своїй землі – у масштабному промотурі!
«Довбуш» – це історія про Карпати початку ХVIII століття, коли жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У прагненні помсти панам за вбивство батьків брати стають ворогами. Один хоче грошей, другий – справедливості. Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І з’явилася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив, і як обдурив смерть.
Режисер картини Олесь Санін та продюсер Максим Асадчий відомі стрічкою «Поводир»” (2013 р.) Разом із ними в турі  кінострічки «Довбуш» представлять також актори фільму – Сергій Стрельников, Олексій Гнатковський, Даша Плахтій, Роман Ясіновський, Дмитро Вівчарюк, Ростислав Держипільський, Володимир Бєляєв, Олег Шульга.
Перш за все, це історія про свободу. Це історія про людей, які обрали собі шлях, навіть ціною життя здобути цю свободу і захищати її до останнього. У кожної нації є свій національний герой. У нас це Довбуш. Це історія, не вигадана Саніним, а історія народу, для якого Довбуш став героєм, і намагання розібратися чому став. Заради чого воювали тоді і воюємо зараз – заради любові. Це історія про величезну любов. Не лише про земну. Ми граємо і про любов на небесах – розповідає режисер Олесь Санін про фільм.
Уже з 19 серпня українці зможуть побачити фільм вітчизняного виробництва, на зйомки якого пішли роки копіткої роботи. «Довбуш» проїде 13 найбільшими містами, аби розповісти свою історію!
Це на сьогодні наймасштабніший український фільм. Наймасштабніший за кількістю задіяних акторів масових сцен, каскадерів, реконструкторів, локацій. «Довбуш» буде цікавий усьому світу. В нас зрозумілий герой зі зрозумілими цілями, мелодраматична лінія, екшн, захоплюючий сюжет. Іноземцям цікава не лише Україна та історичне кіно, а й якість стрічки. Тут ці показники сходяться, – коментує Максим Асадчий, продюсер картини.

19 серпня – Чернівці. Вперше за 14 років існування Одеського міжнародного кінофестивалю його відкриє українська стрічка, і це “Довбуш”. Відтак будуть
20 серпня – Івано-Франківськ; 21 серпня – Львів; 22 серпня – Луцьк; 23 серпня – Київ; 24 серпня – Харків; 25 серпня – Дніпро; 26 серпня – Запоріжжя;  27 серпня – Одеса;28 серпня – Черкаси; 29 серпня – Хмельницький; 30 серпня – Тернопіль;
31 серпня – Житомир.
Частина коштів, отриманих з продажу квитків у широкому прокаті, піде на допомогу 68 єгерській бригаді ім. Олекси Довбуша.
А з 24 серпня до Дня Незалежності «Добвуш» вийде у широкий прокат.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *