На підтримку ЗСУ – благодійний концерт Іво Бобула у Чернівцях

Артист, унікальний тембр голосу якого не сплутаєш із жодним іншим, запрошує буковинців у світ її Величності Пісні! Концерт відбудеться 16 жовтня у філармонії. Початок заходу о 19:00.
Програма концерту буде оновлена, адже співак презентує абсолютно нові твори, написані під час війни в Україні. Прозвучать також і відомі пісні, а цікавинкою стане виконання його авторських пісень румунською мовою.

https://www.youtube.com/watch?v=YAZsKLL4960

Іво Бобул – Народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару заслужено визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула «Душі криницю», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш – кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю»,  «Мадонно Україно!», «Одна-єдина».

Отож співак запрошує на зустріч, де можна буде поспівати ці пісні разом, підтримати один одного емоційно і, звичайно, підтримати наших військових.

Щороку співак презентує програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, яких так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто.

Квитки https://kasa.in.ua/ua/chernivci/concert/ivo-bobul-2022-10-16

Варто зазначити, що Іво Бобул активно дає благодійні концерти для наших воїнів у військових частинах.

Концерт у Чернівцях є частиною туру артиста містами західної України: 

14 жовтня – у драмтеатрі Тернополя
15 жовтня – в Івано-Франківську (Драмтеатр);
16 жовтня – у філармонії м. Чернівці,
17 жовтня – у ККЗ «Промінь» (Луцьк),
18 жовтня – у Львові (театр ім. М. Заньковецької).

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *