Два роки перебування на посаді: Бойко про діяльність облради

Усі ми, буковинці – мешканці краю, щодня відчуваємо на собі те, як працює наша влада. Тож давайте зіставимо свої відчуття й оцінку самої влади своїх зусиль щодо змін на краще.   

 «Два роки важкої праці, довіри та відповідальності. 18 грудня 2020 року я був обраний головою Чернівецької обласної ради. Мені довірили очолити депутатський корпус, разом з яким ми розпочали важливий етап якісно нових перетворень задля розвитку нашого краю.

Тоді настав новий виток боротьби за справедливість, яку потрібно було невідкладно відновлювати. Адже люди з надією на краще майбутнє надали право обраним депутатам представляти їхні інтереси та робити усе можливе задля їх захисту, а не для зиску посадовців. Тож увагу комунальному майну ми приділили першочергово. Бо воно має працювати на громаду. Санаторії, земельні ділянки, приміщення не повинні віддаватися в оренду за безцінь, а лише за реальною вартістю та поповнювати обласний бюджет. Люди мають довіряти владі і задля повернення цієї довіри уже докладено чимало зусиль. Разом із депутатським корпусом продовжуємо над цим працювати.

Пріоритет нашої діяльності – зробити максимум для розвитку Чернівецької області. Адже тут є усе необхідне, аби Буковина не поступалася жодному іншому регіону. Можливості для будівництва індустріальних парків, розвитку туризму, реалізації міжнародних і транскордонних проєктів, престижні навчальні заклади, молоді фахівці, науковий потенціал тощо.

Особливу увагу протягом цих двох років приділяли комунальним закладам. Їх очолили фахівці, котрі не бояться труднощів. За позабюджетні кошти ремонтуємо відділення в обласній дитячій лікарні, діагностичний центр отримав можливість створити мобільну бригаду та обстежувати людей у найвіддаленіших громадах краю, в обласній клінічній лікарні вперше провели операції з трансплантації нирки, нові відділення відкрили у кардіоцентрі та лікарні швидкої медичної допомоги…

Наразі працюємо над створенням в області реабілітаційного закладу для ветеранів.

Попри війну, не маємо права забувати і про освіту та соціальний захист. Зовсім нещодавно у Чернівцях відкрили другий в Україні Музей науки МАН, запрацював центр захисту та підтримки дітей, які постраждали, або стали свідками насильства за моделлю Барнахус.

Не могли оминути і нашу культуру, яка тримає свій фронт у боротьбі з агресором. Чернівецький обласний академічний музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської незабаром відкриє Малу сцену, і я обіцяю всебічну підтримку, аби він отримав заслужений статус національного.

Чимало зроблено і для покращення благоустрою комунальних закладів, таких як центри «Юність Буковини» та соціально-психологічної допомоги, обласний перинатальний центр. У планах – облаштування нового відділення за містом для пацієнтів обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи.

Ми провели інвентаризацію водних об’єктів та інших природних ресурсів на території області, результати якої будуть оприлюднені незабаром.

Вдячний Збройним Силам України, ВОЇНАМ, котрі докладають титанічних зусиль, аби ми мали змогу виконувати свою роботу і тримати міцний тил. Разом із депутатським корпусом дякуємо команді апарату обласної ради за професійну роботу, а виборцям – за довіру. Наші результати здобуті у далеко непростих умовах. росія веде проти України повномасштабну війну, але ми не вміємо здаватися, зате можемо об’єднуватися і невтомно працювати на Перемогу.

Роботи ще багато !

Дякую усім і кожному!

Олексій Бойко, голова Чернівецької обласної ради»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *