Безкоштовні тренінги: Поговоримо про медіаграмотність у таборі в Карпатах!

Активістів/активісток із громад заходу України, а також внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у цих громадах, запрошуємо стати частиною міжнародного проєкту – Табору з медіаграмотності.

Німецька медійна громадська організація IDEM  разом із українськими партнерами з травня по серпень організовує серію тренінгів, де журналісти та експерти ділитимуться своїм досвідом і допоможуть глибше зрозуміти природу медіа; навчать, як вирізняти маніпуляції – розпізнавати пропаганду, мову ненависті, фейки.

На учасників чекає онлайнове навчання (6 занять) і тижневий офлайновий інтенсив у відпочинковому таборі «Мшанецькі колиби» (с. Мшанець Самбірський район, Львівська область). Набуті вміння можна буде закріпити на практиці, реалізовуючи власні міні-тренінги з медіаграмотності у своїх громадах.

Окрім дискусій, інтерактивних занять щодо мобільної журналістики, інформаційної гігієни та інтернет-небезпек для школярів на вас чекає екскурсія Карпатським регіоном, візит на молочну ферму, фортецю «Тустань» і навіть пізнавальний тур на вітрову електростанцію. Сам табір розташований у смерековому лісі.

Участь безкоштовна (освітня програма, проживання, транспорт, харчування). Дедлайн – 12 травня. Отримати більше інформації про проект та подати заявку на участь можна тут

https://idem-institute.org/downloads/IDP%20MEDIA%20CAMP.pdf?fbclid=IwAR1oy2nplFpF60SFip_qATC22jGS-tsihS4TCLJiswmzVxYL2ef2Kr4m1aI

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *