Живемо погано, а кількість мільйонерів росте…

Державна фіскальна служба констатує, що з початку деклараційної кампанії подали декларації 1 309 мільйонерів.   Про це сказано в повідомленні прес-служби ДФС.  

“Доходи в сумі понад 1 млн гривні задекларували 1 309 громадян. Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість таких платників збільшилася на 43%, або на 393 людини”, – зазначено в ньому.   Зазначається, що найбільша кількість громадян, які задекларували доходи в сумі понад 1 млн гривень, враховується в Києві – 615 людей (майже 47% від загальної кількості), Харківській області – 106 людей, Дніпропетровській області – 82 людини і Київській області – 69 людей.  

Також, за оперативним даними, станом на 11 квітня 2018 року громадянами подано понад 246 тис. податкових декларацій про майновий стан і доходи.   Загальна сума задекларованого доходу становить 22,1 млрд гривень, що визначається на рівні аналогічного періоду минулого року.

За даними декларацій задекларовано до сплати 621,5 млн гривень, що на 81 млн гривень, або на 15% більше, ніж минулого року.  

Сума доходів, які одержали громадяни з доходами понад 1 млн гривні, задекларована на рівні 9,3 млрд гривень.   Порівняно з аналогічним періодом минулого року сума задекларованих доходів збільшилася на 3,3 млрд гривень, або на 55%. 

Зазначається, що громадянами з доходами більше 1 млн гривень задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб 222,4 млн гривень, до сплати військового збору – 25,9 млн гривень.  

Найбільша сума податкових зобов’язань, визначених за даними декларації самостійно до сплати в сумі, що перевищує 10 млн гривень, задекларована жителем Києва.   Податкові зобов’язання в сумі понад 8 млн гривень задекларовано двома жителями Харківської області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *