Від Гравітона до Соборки – тролейбусом №9

Новий тролейбусний маршрут №9 «Гравітон – Соборна площа» запрацював 6 червня, у тестовому режимі, повідомив  в.о. начальника тролейбусного управління Михайло Олексюк.

Тролейбус №9 ходитиме через вулиці Руську, Винниченка, Яську, пр. Незалежності, Героїв Майдану та в зворотньому напрямку –  через вулиці Героїв Майдану, пр. Незалежності, Головну, Чкалова, Миру, Авангардну, Миргородську, Кармелюка, Винниченка, Руську. На маршруті працюватимуть 5 нових тролейбусів українського  виробництва «Дніпро- Т203» з автономним ходом.

9-й тролейбус запустили дуже вчасно з огляду на капітальний ремонт вул..Руської на ділянці від вул.Сагайдачного до вул.Шевченка.Рух транспорту від 8 червня до 8 липня повністю перекривається,тролейбуси та маршрутки курсуватимуть за новими схемами.

Тролейбус №2 від 8 червня до 8 липня тимчасовоне  працюватиме. Але можна буде скористатися тролейбусом №9.

Тролейбус №4 курсуватиме  від «Гравітону» до Музею народної архітектури та побуту  та у зворотному напрямку.

Автобуси №22 «Університет –Старожучківський шлях» та №34 «ТЦ Ашан – Гравітон» об’їжджатимуть місця проведення земляних робіт через вул.Головну, Л.Кобилиці, у зворотному напрямку через вул.Шевченка і Головну.

Автобус №39 «Пл. Пресвятої Марії – вул.Комарова» курсуватиме через вул. Руську, Н.Яремчука, Шевченка, у зворотному напрямку  через вул.Шевченка, Маяковського, Вірменську, Руську.

Автобус №9 «Гравітон – пр. Незалежності» доїжджатиме до пл. Соборної. На маршруті працює 3 автобуси.

І водіям: будуть установлені дорожні знаки про заборону зупинки транспортних засобів на вул. Головній з обох сторін на ділянці  від  вул.Шевченкадо Л.Кобилиці.  Водночас буде дозволений лівий поворот з вул.Головної на вул.Л.Кобилиці, дорожній знак, який  це забороняв,  демонтують.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *