Як мешканці вулиці Затишної перетворили її на затишну без допомоги влади

вулиця затишна

Ще 5 років тому мешканці вулиці Затишної, що на Роші, звернулися до міської ради із проханням виділити кошти на ремонт дороги. Натомість почули чергові відмазки та обіцянки-цяцянки. Врешті-решт терпець у людей урвався: годі чекати подачок від влади, час брати ситуацію в свої руки. Мешканці вирішили самі зібрати кошти на ремонт вулиці.

– Ми всі хочемо жити в комфортних умовах, – каже пані Валентина, мешканка вулиці Затишної. – Відтак усі жителі підтримали ініціативу відремонтувати вулицю. Кожна сім’я дає скільки може. Раніше в нас була проблема з водопроводом, її теж довелося вирішувати за власний кошт. На черзі – ремонт каналізації. Документи майже рік у роботі, а міськрада все обіцяє, що план ось-ось буде готовий.

Ремонт дороги триває третій тиждень і вже наближається до завершення. Тепер вулиця справді починає виправдовувати свою назву – по ній гуляють мами з візочками, діти гасають на велосипедах та роликових ковзанах. А ввечері сусіди влаштовують акцію «зближення» – дружньо виходять з мітлами та віниками прибирати вулицю.

Руслан КОЗЛОВ, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *