Виставка Броніслава Тутельмана «Н.Й – не моє, і моє місто» у Чернівцях…

20 січня 2023-го у центрі культури «Вернісаж» відбулося відкриття виставки «Н.Й – не моє, і моє місто» Броніслава Тутельмана – художника, фотографа та заслуженого діяча мистецтв України. ARTфотографії…

І у нинішній воєнний час митець не залишається осторонь важких для нашої країни випробувань – нападу рашистів на Україну, займає активну громадянську позицію, щиро вболіває за долю рідної України та наулюбленішого міста над Прутом.

Митець представив експозицію з понад 100 фото, в яких переданий ритм та стиль життя одного з найбільш мультикультурних міст світу Нью-Йорка.

Броніслава Тутельмана вітали з відкриттям виставки митці, друзі, меценати, фотохудожники, говорили про його цікаві ідеї та неординарні мистецькі проекти.

«Н.Й. – не моє, але моє місто. Чому Нью Йорк? По-перше, там живуть мої діти та друзі. По-друге, не дивлячись на те безумство, яке впало на весь світ та Україну, Америка в першу чергу є нашим основним союзником. Н.Й. – це мегаполіс, який надихає, вражає, зачаровує, розчаровує своєю пишністю, новаторською архітектурою, еклектикою та атмосферою. Словом у Нью Йорку необхідно заряджати «свої акумулятори». Мені, як художнику, захотілося візуальними засобами передати всю різноманітність життя нью-йоркця у міському середовищі. Чим би американці не займалися і як би не виглядали вони платять податки і цим підтримують Україну . Хочеться вірити та сподіватися, що проєкт у мене вийде. Слава Україні!», – Броніслав Тутельман

Дякуємо Броніславу Тутельману за цікаву фотовиставку, нові сенси, метафори, порівняння… Митець запевнив, що планує і надалі дивувати і презентувати нам свої проєкти, перформанси і нові виставками навіть і у цьому році. Чекаємо!

Більше фото з вернісажу за посиланням – «Н.Й – НЕ МОЄ, І МОЄ МІСТО» – ВИСТАВКА БРОНІСЛАВА ТУТЕЛЬМАНА.

©Тетяна Спориніна,
фото автора

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *