ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ «ЗА ШКОЛУ МРІЇ»

Проєкт працює в рамках Віртуальної школи Ранок.

Дорогі і шановні школярі!
Пропонуємо разом з вами  створити віртуальну комп’ютерну галерею!

Тематика робіт: «За Школу мрії»

Автор: Ілона Юрій, Чернівецький багатопрофільний ліцей №11 “Престиж”

 

Учасники проєкту розвиватимуть свої навички творення розумового й духовного, різні вміння від малювання й написання віршів до збирання композицій з конструктора «ЛЕГО».

Координатори проєкту:
Марина Корнієнко /м. Харків/, головна редакторка відділу «Навчальна література» Видавництва «Ранок», вчителька інформатики;
Тетяна Спориніна /м. Чернівці/, вчителька інформатики Чернівецького багатопрофільного ліцею №11 «Престиж».

Співкоординатори проєкту, члени журі: Наталія Бабій /м. Чернівці/, художниця; Олена Афанасьєва /м. Чернівці/, web-дизайнер; Вікторія Угорська /м. Чернівці/, архітектор; Денис Кондрюк /м. Чернівці/, керівник гуртка «Основи робототехніки на базі LEGO» ОЦНТТУМ; Оксана Приходченко /м. Дніпро/,  доцент кафедри управління фінансами, облікової аналітики та моніторингу бізнесу Інституту промислових та бізнес технологій Українського державного університету науки і технологій.

Файли з малюнками, виконані в графічному редакторі, або фото/скани малюнків олівцями чи фарбами, або фото композицій з конструктора «ЛЕГО», які розкривають ідею проєкту, чекаємо за адресою: dream.school.ua.2020@gmail.com

Необхідно вказати тему листа: За Школу мрії.

В листі напишіть: прізвище, ім’я школяра, клас, школа, населений пункт. Якщо лист відправляє вчитель, то прізвище, ім’я , по-батькові вчителя. Якщо учень чи учениця зараз знаходиться в іншому населеному пункті через евакуацію, папишіть звідки ви і то місто чи селище, де зараз перебуваєте.

Кожний учасник отримає сертифікат учасника Всеукраїнського телекомунікаційного проєкту, а найкращі малюнки будуть відзначені видавництвом «Ранок» та подарунками – книгами від письменників та поетів.

4 номінації:
Комп’ютерна графіка;
Поетична сторінка;
Образотворче мистецтво;
Lego-конструювання.

До участі у проекті запрошуємо долучитися школярів із всієї України. Ви створите ілюстрації, розповіді про свої школи, пригадуючи найкращі моменти. Ви розкажете, якими школи стануть після перемоги. І що для цього треба робити кожному з нас. Віримо в добро, чекаємо на перемогу! Все буде УКРАЇНА!

Проєкт здійснюється за підтримки Видавництва «Ранок» (м. Харків), Благодійного фонду «Ранок-Україна», Чернівецької газети «Версії», комп’ютерного клубу «Біт» Чернівецького багатопрофільного ліцею №11 «Престиж» і Чернівецького ОЦНТТУМ.

ЕТАПИ ПРОЄКТУ

Через нестабільний інтернет і відносні та іноді абсолютні незручності в роботі, терміни етапів проєкту можуть корегуватися, але ми чекаємо від наших хлопчиків і дівчаток листи, малюнки, унікальні конструкції, що втілюють ваші мрії… Учасники  проєкту «За Школу мрії» мають мати електронну пошту на gmail . Необхідно буде для участі в проєкті заповнити Google-форму . Посилання на Google-форму дамо трохи згодом.

І етап ( 31.03. – 14.04)- ознайомлення школярів умовами проєкту.
ІІ етап – Підготовка, оформлення рабіт, заповнення Google-форми, пересилка робіт (15.04- 20.05)
IІІ етап – реалізація запланованої діяльності. (30.04) – підведення проміжних результатов. Демонстрація вже надісланих робіт. Також ми зустрінемося віртуально із учасниками – випускниками минулих телекомунікаційних проектів, які зголосилися взяти участь і в цьому проекті.
ІV етап – Підведенння проміжних результатів проєкта (15.05) . Демонстрація нашої галереї. Роботи надсилаємо до 31.05.
V етап – оцінювання результатів проекту: узагальнити отриманий досвід. Відеоконференція з учасниками прєкту. 1 – 5  червня 2022 – підведення результатів проєкту.

Автор: Ілона Юрій, Чернівецький багатопрофільний ліцей №11 “Престиж”

Ознайомитися більш детально з проєктом і координаторами можна за посиланням: За Школу мрії!

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *