Епідемія. Виплата пенсій в Чернівецькій області за листопад розпочнеться згідно графіку 4 листопада

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області в зв’язку з епідемічною ситуацією в області інформує.

До Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області звертаються громадяни, яких цікавить як будуть працювати органи Фонду у зв’язку з виникненням надзвичайної епідемічної ситуації в Україні, чи позначиться це на виплаті пенсій.

У зв’язку із цим повідомляємо.

Жодних затримок із фінансуванням та виплатою пенсій на цей час не існує. 23 жовтня фінансування виплати пенсій та грошової допомоги за жовтень 2009 року, завершено у всіх районах області.

Виплата пенсій за листопад розпочнеться згідно графіку 4 листопада.

Пенсійний фонд працює стабільно. Пенсії та грошову допомогу пенсіонери отримували і будуть отримувати вчасно і в повному обсязі.

На всі інші питання пов’язані із пенсійним забезпеченням, перш за все питання призначення та перерахунку пенсій, будуть надані вичерпні відповіді.

Наголошуємо: жодній людині відмов не буде.

Разом з тим, в інтересах громадян, для попередження зараження грипом та з метою обмеження відвідин ними місць великого скупчення людей (приймальні громадян), прохання по можливості вирішувати питання по телефону.

В Чернівцях до Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області бажаючі в робочі години можуть звернутись за телефоном 7-57-22, військові пенсіонери і пенсіонерів інших силових структур за телефоном – 55-90-11.

Звертаючись до органів Пенсійного фонду обмежте час особистого спілкування, залишіть контактний телефон або письмове звернення.

Прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *