У Києві існує таємне урядове містечко: його показав журналістам столичний діґер

Нардепи обходять розгніваних мітингувальників під Верховною Радою підземними тунелями: просто в центрі столиці під головними адмінбудинками країни приховане підземне урядове містечко, повідомив телеканал «1+1».

Найвідоміший хід веде від будинку парламентських комітетів до залу Верховної Ради, але він – лише частина цілого комплексу таких тунелів і бункерів, побудованого ще за радянських часів «для захисту чиновників у разі непередбаченої катастрофи чи війни». Підземні шляхи з’єднують Верховну Раду, комітети, Адміністрацію президента, Нацбанк, Кабінет Міністрів, готель «Україна» і метро «Хрещатик».

– Усі вони мають евакуаційні виходи до тунелю метрополітену, – розповів столичний діґер, який і показав журналістам підземні проходи. Крім того, під урядовими будівлями є бункери, де можуть сховатися всі люди, які працюють у цих установах. У цих бомбосховищах є їжа, вода і все, що потрібне, щоби прожити у комфортних умовах тиждень. Більше того, там можна спокійно пережити навіть ядерний вибух чи хімічну атаку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *