У Чернівцях знову прийматимуть проекти до «Бюджету ініціатив чернівчан»

Чернівчани, які хочуть брати участь в розвитку міста й мають цікаві ідеї, від 15 травня до 30 червня можуть подати свої проекти. Ідеї, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані за кошти міського бюджету 2020 року. Тематика проектів має бути спрямована на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду міста, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проектів в усіх сферах життєдіяльності міста.

Відтепер для великих проектів обсяг фінансування становитиме від 700 тисяч до 3 мільйонів гривень (раніше – від 300 тисяч до 1 мільйона), обсяг фінансування малих проектів – до 699,999 тисяч гривень (раніше – до 299,999 тисяч). В 2019 році на реалізацію проектів в міському бюджеті передбачено16 мільйонів гривень: 40% – на великі та 60% – на малі.

Проголосувати за подані проекти зможуть мешканці Чернівців від 14 років. Проголосувати одна людина зможе за 4 проекти: один великий від бюджетних організацій, один великий від громадськості, один малий від бюджетних організацій та один малий від громадськості.

Автором проекту може бути громадянин України, який досяг 14-річного віку. Один автор може подати один проект. Проекти можна подати через всеукраїнську платформу Громадський проект. У паперовому вигляді проекти прийматимуться в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Героїв Майдану, 7) та в філії у Садгорі( вул.І. Підкови, 2).

Консультацію можна отримати у відділі інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради, площа Центральна,1, кабінет 106, або за телефоном 52-25-79.  

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *