У Чернівцях відбудеться Чемпіонат України з автокросу

20-21 червня  2015 року на трасі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос» відбудеться Чемпіонат України  з автомобільного кросу на легкових автомобілях та СКА «багі» (також серед дітей віком від 5 до 16 років), який щорічно організовує та проводить Асоціація «Техноспорт» та Буковинська Партнерська Агенція. Змагання  проходитимуть за  підтримки Чернівецької міської ради та Чернівецької ОДА. Про це повідомив співорганізатор Чемпіонату, Голова Буковинської  Пертнерської Агенції Арсеній Анциперов.

Змагання будуть проходити в класах легкових автомобілів кубатурою від 1250 до 3500 см3 та спеціальних кросових автомобілях «багі» кубатурою від 1500 до 4000 см3, а також серед дітей на «міні-багі» віком від 5 до 10 років та від 10 до 16 років кубатурою до 210 см3.

Проведення Чемпіонату України з автокросу в місті Чернівцях має вагоме значення та надає шанси буковинським спортсменам використовувати фактор рідної траси та виборювати призові місця.

Чемпіонат України з автокросу проходить  3 дні в 6-ти класах автомобілів:

П’ятниця, 19 червня  – адміністративна та технічна перевірка;

Субота, 20 червня з 14-00 – вільні тренування, кваліфікаційні заїзди, які будуть вирішувати місця на старті спортсменів та перша серія фінальних заїздів;

Неділя, 21 червня, 3 10-30 – урочисте відкриття Чемпіонату, друга і третя серія фінальних заїздів та нагородження переможців змагань.

Гості та вболівальники змагань побачать заїзди безкомпромісної боротьби найкращих спортсменів України та Молдови.

Гонки по ґрунтово-пісчаним трасам на легкових та спеціальних кросових автомобілях «багі» магнетичні як для вболівальників, так і для учасників. Перших приваблюють колоритні автомобілі та видовищні заїзди, других – адреналін та безкомпромісна атмосфера гонки.

Участь у Чемпіонаті, що відбудеться, створить нові перспективи не тільки для майстрів автокросу, команд, але і для підприємств та компаній краю.

Компанія, яка прийме участь в Чемпіонаті України, отримує добру нагоду провести рекламну акцію в рамках як самих змагань, так і в період їх підготовки, з можливістю встановити власні призи.

Організатори змагань запрошують засоби масової інформації до співпраці. “Ваша підтримка сприятиме  піднесенню   іміджу міста  Чернівці, як національного та міжнародного спортивного центру” – наголошують в Оргкомітеті змагань.

Довідково:

Автокрос – гонки по ґрунтовій кільцевій трасі. Популярні завдяки тому, що для участі достатньо модифікованого дорожнього автомобіля, а гонки видовищні та захоплюючі:

– глядачам видно практично всю трасу, як на долоні;

– гонщики змагаються безпосередньо один з одним (одночасно 10-12 автомобілів);

– глядачів приваблює контактна боротьба спортсменів;

– швидкість, трампліни, спуски, віражі та підйоми додають адреналіну  та видовищності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *