Стабілізація на Сході розпочнеться наприкінці грудня, і все зміниться на краще влітку

Наступного ж року зберемо добрий врожай хліба та овочів. А зима на Буковині буде короткою, холодною й малосніжною

universe-1

Про все це наш кореспондент довідався, коли побував на сеансі  інформаційного зв’язку народного цілителя Гаврііла ШУРПІНА та його учениці Тетяни з Простором (Космосом). Виглядало все просто: біоенергоінформтерапевт ставив запитання, просто у своєму робочому кабінеті, й отримував відповіді на енергетичному рівні. А потім пересилав їх подумки своїй учениці, яка, сидячи у себе вдома, записувала цю відповідь.  За словами Шурпіна, такий контакт більш правдивий, бо коли відповідь надходить до нього, він може на неї вплинути, інтерпретувавши по-своєму.

З дозволу Простору, надаємо витяги зі стенограм першої десятки контактів.               

Покращення в Україні слід очікувати з липня.

– Чи довго ще триватиме протистояння на сході України?

– Ні, не довго. До початку весни настане стабільність. І це попри те, що Росія активно готується до повномасштабної війни проти України. Та воєнні дії й напади на Україну триватимуть лише до весни. У припиненні агресії Україні допоможе світова спільнота. Бо протистояння на Донбасі зачепить не тільки Захід, а й Америку. Та все ж таки буде ще багато сліз. Утім народ України сильний духом і стане ще сильнішим у майбутньому!

– Яким буде наш новий парламент?

– Незважаючи на те, що за підсумками виборів до Верховної Ради більшість у ній буде за демократичними силами, все одно відбуватимуться провокації та протистояння. Новий склад парламенту не працюватиме для народу України, а в поті чола трудитиметься виключно на інтереси власних кишень. Тож на український народ чекає ще один Майдан. І знову може пролитися багато крові. Але це, нарешті, зупинить людей, налаштованих проти державності незалежної України. Захід теж понесе за це відповідальність, бо нині скрізь усе вирішують гроші.

– Чи понесуть покарання Твоє, Господи, люди, які розпродали та розікрали Україну, ще два десятиліття тому квітучу державу, задля власного непомірного матеріального збагачення? В тому, що Твоє покарання буде, я не сумніваюся! А чи буде для них мирська, земна кара за зубожіння держави та її людей?

– Так! Обов’язково! Вони вже несуть покарання. Усі, хто долучився до цього, ніде не заховаються.

 – Чи можуть на Буковині виникнути сепаратистські настрої та події на зразок донецьких?

– Ні, таких подій у вас не буде. Ситуація стабілізується.

– А природні катаклізми? Чи очікуються вони в Україні? Якщо так, то які й коли?

– Так. Наступного літа можливі повені, спричинені сильними дощами. Інших катаклізмів не передбачається.

– Зима на Буковині буде суворою?

– Зима буде нетривалою, але холодною і не дуже сніжною.

                                

     …І люди хворіють, і люди прозріють

– Чи довго ще триватиме зміна фізичного стану людей, пов’язана з літнім Хрещенням Землі? І чи призведе зміна енергій до великої смертності людей? 

– Ні. Ще недовго. Нині люди вже адаптуються до змін енергій. Хоча здоров’я землян ще буде погіршуватися, але хвилюватися щодо цього не треба, бо з часом усе нормалізується. Вже наприкінці грудня розпочнуться зміни на краще. Хоча нині в більшості людей спостерігається різке погіршення здоров’я та апатія.

– Чи пов’язане зі зміною енергій збільшення серцево-судинних нападів?

– Так. Ще буде зростати кількість випадків серцево-судинних захворювань. Ще спостерігатимуться головні болі, мігрені, втрата свідомості, блювота, спазми судин, сильні болі в хребті й попереку.

– Чи справді в людей почала загущуватися кров?

– Так. І такий процес спостерігатиметься ще деякий час. Це дуже небезпечно для життя. В зоні ризику опинилися «сердечники» й хворі на цукровий діабет.

Водночас духовно відкритим людям нічого не загрожує. Їм дарується життя. Та, на жаль, поки що більша частина населення планети духовно закрита. На першому плані в більшості – матеріальні потреби й задоволення власних бажань. Духовність відійшла на другий план, люди втрачають мораль – а це крок до самознищення.

– Коли розпочнеться масовий відхід з життя духовно закритих людей? І чи багато буде таких?  

– Ще не скоро. Люди зрештою зрозуміють, що Бог – це головне в їхньому житті: вони таки прозріють. Простір допомагатиме їм у цьому. З часом значно покращаться властивості води, і це позитивно вплине на фізичний та психологічний стан людини. Вона стане більш спокійною та врівноваженою, а також адаптованою до ситуації змін. Але це прийде з часом, бо тісно пов’язане з переходом до 5-ого рівня свідомості життя. А нині властивості води сильно погіршилися. Та буквально найближчим часом її показники зміняться на краще – і це відбудеться протягом місяця.

         Спершу – духовне, відтак – матеріальне

– Як людям відновити свою духовність?

– Тільки любов’ю та вірою в Бога. Люди повинні поміняти свої пріоритети і зрозуміти, що гроші, влада, різні матеріальні блага, іншими словами – задоволення інстинктів – не є головним у житті. А матеріальне – це загалом виродження душі.

Щоби позбутися негативу і зробити своє життя щасливим, слід урівноважитися в усьому, ніби відфільтрувати свої бажання й значно зменшити їх. Та без віри в краще, без налаштування на добро, без позитивних думок нічого доброго не вийде. Треба не забувати й про один із головних обов’язків кожного – надавати допомогу іншим, простягати руку помочі. Без цього – ніяк. А на краще все зміниться влітку наступного року: політичний і соціальний стан в Україні нормалізується до липня 2015 року.

Якщо підсумувати коротко, потрібні внутрішній спокій, праця над собою й молитва – і тоді усе налагодиться.

         Сонце знову «посміхнулося»  

– У червні цього року припинився ріст сільгоспкультур. Овочі та фрукти почали гнити й чорніти зсередини. Їх рятували величезною кількістю хімії. Що сталося?

– Зменшилася кількість і сила сонячних спалахів. Наступного року подібного не буде.  Матимете гарний врожай хліба та овочів.

– Чи можна ще висаджувати городину «під зиму»? І чи буде 2015-го врожай сільгоспкультур?

– Так, можна. А врожай буде добрим.

І, насамкінець, про головне: застосовуйте усі засоби та методи для донесення людям істинних цінностей життя. Бо саме вони роблять їх щасливими.

Людмила ЛЕБЕДИНСЬКА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *