Москва може піти під землю?!.

Таке припускає чернівецький цілитель-біоенерготерапевт Гаврііл ШУРПІН, пояснюючи сірководневий запах над Москвою витоком болотного газу. Внаслідок цього під землею утворяться пустоти, в які може провалитися білокам’яна, – каже Шурпін.      

Як повідомляють «Интерфакс» та «РИО новости», на південому сході та сході Москви у повітрі зафіксований підвищений вміст сірководню, відчувається він і в центрі Москви. Відповідні служби стверджують, що жодних техногенних аварій у столиці не було. Водночас заступник глави МНС РФ Володимир Степанов повідомив на засіданні робочої групи урядової комісії з НС, що на сході Москви гранично допустимі концентрації (ГДК) сірководню мали перевищення в 1,5-2 рази, що у 800 разів менше за небезпечні концентрації. На тій же нараді представник Росгідромета Владислав Водолагін наголосив, що жодної загрози для населення немає, хоча запах може зберігатися майже до середи, 12 листопада, через східний вітер у приземному шарі атмосфери.

Комісію скликали ввечері понеділка в МНС Росії. Головною темою обговорення була поява в Москві сірководневого запаху. «Загрози для людей немає. Ситуація перебуває під контролем», – наголосив В. Степанов. Але перший заступник голови МНС Сергій  Шляков додав, що, попри те, «відомство посилило моніторинг повітря в столичному регіоні. В Теплому Стані та селищі «Мосрентген» до роботи приступили спеціалісти Центру «Лідер» МНС Росії, які виконують заміри та беруть проби повітря».

На думку Гаврііла Шурпіна, російські еменесівці швидше за все здогадуються про причини запаху сірководню в повітрі над Москвою, але бояться паніки, тож й не кажуть про справжні причини. Адже факт, що білокам’яна стоїть на болотах, загальновідомий.

За словами біоенерготерапевта, 27 липня цього року почалось літнє хрещення Землі, тобто звільнення нашої планети від брудних негативних енергій, які накопичилися в людях, у самій Землі та в усьому, що на ній росте. Відбуваються зміни на фізичному та енергетичному рівнях. І витік болотних газів під Москвою пов’язаний саме з цією подією.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *