Сьогодні, у Великодній понеділок, у Варшаві унікальний благодійний концерт

«Слава Україні. Сьогодні Україна – це жінка» – таку назву має цей благодійний концерт і присвячується він жінкам, які перебувають нині в Польщі разом із своїми дітьми далеко від своїх родин, а тому потребують допомоги не тільки фінансової, але також духовної та психічної.

Отож у православний Великодній понеділок польські та українські митці виступатимуть на знак солідарності з жертвами війни. 25 квітня на площі Пілсудського у Варшаві виступлять зірки з Польщі та України. Під час унікального заходу виступлять серед інших Юлія Белей, Юстина Стечковська, Кася Станкевич і Варіус Менкс, Малгожата Островська, Анджей Пясецький, Таянна та Уршула.

Проте, на цьому музичні враження не закінчаться, бо учасники концерту матимуть також  можливість почути українських артистів. Серед них – Номер 82, Probass & Hardi, Пікардійська Терція та Levoice з Олександром Божиком. Музиканти виступлять наживо з Києва та Львова. Ті, які зберуться на площі Пілсудського, почують їх завдяки підключенню в прямому ефірі.

Під час концерту «Слава Україні. Сьогодні Україна – це жінка» можна буде підтримати тих, хто втік від війни. За словами організаторів, здійснити оплату можна буде через додаток BLIK, за допомогою SMS та безпосередньо на спеціально створений рахунок.

Організатором заходу є Bank Gospodarstwa Krajowego.

Джерело: жінки-переселенки з Польщі та https://www.polskieradio.pl/13/53/Artykul/2943764,Chwala-Ukrainie-Dzisiaj-Ukraina-jest-kobieta-Koncert-charytatywny

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *