Оперативне повідомлення МВС України на 14 год. 00 хв

 

У Київській області біля Межигір’я збито один російський вертоліт К-52 та три вертольоти поблизу Гостомеля.

 

На Луганщині йдуть бої. Біля Щастя ворог продовжує нести втрати.

Прикордонники спільно зі ЗСУ та НГУ тримають оборону та відбивають атаки.

 

Поблизу с. Новозбурівка Скадовського району на території військової частини, яка розташована в лісовому масиві Збурівського лісництва виникла пожежа техніки.

 

Внаслідок обстрілів в м. Олешків особовий склад 4 ДПРЧ евакуйовано в укриття.

 

В Одеській області в Іванівському районі під час обстрілу в/ч А-2800 ЗСУ отримали осколкові поранення 10 військовослужбовців.

 

У Київській області в Обухівському районі поблизу селища Трипілля збито військовий літак Ан-26 ЗСУ. Інформація про поранених та загиблих уточнюється.

 

Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що внаслідок  вибуху сталась пожежа у місті Одесі по  вулиці  Новомосковська. По прибуттю на місце виклику рятувальниками встановлено загорання складських приміщень одного із підприємств. Пожежу ліквідовано. Загиблих та постраждалих немає. З поруч розташованих  територій евакуйовано техніку.

 

На території України всі служби МВС України в режимі воєнного стану забезпечують правопорядок, надають допомогу потерпілим, ліквідовують руйнування та пожежі.

 

 

Оперативне повідомлення МВС України на 13 год 00 хв

 

Військовослужбовці Нацгвардії знищили чотири російські танки на об’їзній дорозі під Харковом.

 

Противник несе втрати.

 

За оперативною інформацією на об’їзній дорозі міста Харків спалено 4 танки.

 

Кіровоградська область.  Поблизу с. Богданівка Кропивницького району на території військової частини виникла пожежа двох складів (розміром 50х100 м) з арт. снарядами. Від ДСНС залучено 22 особи та 4 од. техніки, особовий склад знаходиться на безпечній відстані. Гасіння пожежі здійснюють підрозділи ЗСУ.

 

В Житомирській області російські війська пішли на прорив державного кордону.

 

Військова техніка ворога зайшла через пункт пропуску «Вільча».

 

Прикордонниками разом з українськими військовими прийнято бій.

 

Крім того, по місцю дислокації відділу прикордонної служби «Млачівка» Житомирського загону здійснено обстріли з градів.

 

Зазначимо, прикордонні підрозділи в залежності від ситуації передислоковуються на запасні позиції та діють у взаємодії зі Збройними силами України та Нацгвардією.

 

Ворог атакував не лише підрозділи на кордоні, а й об’єкти в містах України.

 

Головна задача — паніка та виведення з ладу деяких військових об’єктів та критичної інфраструктури.

 

Зранку відбувся обстріл одного з приміщень військової частини Нацгвардії в Київській області. Ймовірно з ракетного озброєння. Підтвердженої інформації про втрати наразі немає.

 

Станом на зараз підрозділи ГУ ДСНС України у Київській області залучались для ліквідації пожеж  на об’єктах Київщини, які зазнали авіаобстрілів:

 

– Білоцерківський район: с. Ольшаниця

 

– Вишгородський район: с. Нові Петрівці

 

– Броварський район: с. Калинівка

 

– Фастівський район: с. Данилівка

 

– Обухівський район: м. Васильків

 

– Бориспільський район: с. Ревне

 

На території України всі служби МВС України в режимі воєнного стану забезпечують правопорядок, надають допомогу потерпілим, ліквідовують руйнування та пожежі.

 

 

 

​​Оперативне повідомлення МВС України на 12 год. 00 хв

 

Рівненська область біля сіл Бутове Зарічнянського району та Городище Дубровицького району помічено передислокацію військової техніки на території Республіки Білорусь.

 

Херсонська область село Новоолександрівка Каланчацького району зі сторони АР Крим рухається колона з 20 одиниць військової техніки.

 

Інформація про пожежу на території військової частини НГУ у м. Одеса не підтвердилася, пожежа виникла на території ТОВ «Будпостач» в складській будівлі на площі близько 1 тис. м кв. Залучено 25 осіб та 6 од. техніки ДСНС. КГП заст. нач. ГУ Крицький О.І.

 

У зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення, зруйновано міст через річку Черевач.

 

У зв’язку з агресією Російської Федерації на території України поліція посилила заходи із забезпечення правопорядку на вулицях сіл і міст держави. Поліцейські наряди забезпечують безпеку громадян та публічний порядок.

 

Разом з тим правоохоронці звертають увагу людей на необхідність приділяти підвищену увагу підозрілим особам та предметам. Про всі підозрілі речі, а також підозрілих осіб з червоними елементами на одязі слід повідомляти на спецлінію поліції 102.

 

24 лютого на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому 5-поверховому будинку за адресою: м. Чугуїв, мікрорайон Авіатор, буд. №157. Вона виникла внаслідок ворожого обстрілу.

 

До місця події виїхало 3 оперативних відділення Служби порятунку на автоцистернах, 1 автомобіль першої допомоги та автодрабина. На момент прибуття рятувальників горіли балкони квартир на другому та третьому поверхах, а також квартира на четвертому. Загальна площа пожежі склала біля 100 кв.м.

 

Від вибуху загинув неповнолітній хлопчик. Є поранені. Рятувальники евакуювали з палаючого будинку 15 його мешканців.

Завершено локалізація вогню.

 

Чернігівська область місто Ніжин: зранку під час бомбардування аеродрому ДСНС загинув полковник поліції Яцик О.А., інспектор ювенальної превенції.

 

На території України всі служби МВС України в режимі воєнного стану забезпечують правопорядок, надають допомогу потерпілим, ліквідовують руйнування та пожежі.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *