Нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Мирний космос»

4 грудня 2023-го в сесійній залі Чернівецької міської ради відбулося урочисте  нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу молодіжної творчості «Мирний космос». Конкурс присвячений 26-й річниці польоту в космос першого космонавта незалежної України Леоніда Костянтиновича Каденюка.

Упродовж п’яти днів, від 20.11 – 24.11. 2023 року 88 учасники з 11 областей України виборювали призові місця в 10 тематичних секціях аерокосмічного спрямування конкурсу «Мирний космос». Команда чернівецьких школярів успішно виступила на конкурсі, здобувши 3 дипломи І ступеня, 2 дипломів ІІ ступеня, 4 дипломи ІІІ ступеня. 8 учнів нагородили грамотами за активну участь.

На урочистостях у міській раді були присутні учні, учасники конференції, наукові керівники, батьки учнів, члени журі, оргкомітет. Присутні вшанували хвилиною мовчання памʼять загиблих за Україну.

Нагороди вручали  Юрій Миколайович Лесюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради; Ірина Ярославівна Ткачук, начальниця управління освіти Чернівецької міської ради; Сергій Сергійович Кізіма, член журі і оргкомітету конкурсу, директор Чернівецького ліцею №14. Також за активну участь відзначили грамотами та подяками педагогів та суддів, які брали участь у конкурсі.

Всеукраїнський конкурс молодіжної творчості «Мирний космос» проводиться з метою виявлення, розвитку та підтримки творчої обдарованої учнівської молоді незалежної України в аерокосмічній галузі.

Чернівецька команда школярів показала високі результати у конкурсі:
І місце – Косило Олексій, ліцей №1; Каленчук Уляна, ліцей №13; Антонюк Єгор, ліцей №22.
ІІ місце – Бережнюк Артем, Генінгер Семен, ліцей №11.
ІІІ місце – Зеліско Вікторія, Малафєєв Дмитро, ліцей №14; Лупу Христина, ліцей №11; Літун Марія, ліцей №10.
Грамотами за активну участь відзначено Кожокару Олександра, Гоминюка Сергія, Продан Єлизавету, Николайчука Тимофія, Темофійчука Данила, Гурську Софію, Горошко Анну та Зубову Аліну.
Також від УМАКО «Сузірʼя» подяки отримали заступник міського голови Ю.М. Лесюк, начальниця управління освіти І.Я. Ткачук та заступниця начальника з виховної та позашкільної роботи закладів освіти Н.Д. Шевченко.
.
.
.
.
.

Дякуємо всім учасникам конкурсу, організаторам, наставникам за свято науки, творчості і відкриттів.  Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і працювати!

Більше фото з нагородження юних знавців космосу за посиланням – Нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу молодіжної творчості «Мирний космос – 2023» у Чернівецькій міській раді.

©Тетяна Спориніна, фото з архіву УМАКО «Сузiр’я» та з сайту управління освіти Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *