Меню новорічної ночі на 2017-й рік

Вогняний півень у їжі обожнює класику: просте й смачне пригощання, що гарно виглядає.

Перш за все визначимося, чого там бути не повинно. Звісно, від курятини в цей Новий рік варто відмовитися. Ще один заборонений харч у новорічному меню – курячі яйця: фаршировані, у вигляді сніговиків, грибочків, на шпажках тощо. Додавати яйця у новорічні страви не забороняється.

На святковому столі мають бути овочі в усіх можливих проявах: салати, гарніри, нарізки… Про фрукти також не варто забувати.  І що більше усього цього буде, то яскравішим буде ваш стіл.

Вогняний Півень не любить важких страв, не перестарайтеся зі смаженим та соленим, міцним алкоголем. Натомість, чудовою стравою можуть бути суші та інші морепродукти. Півень погодиться з рибними стравами та рисом, креветками в тісті. З ними чудово поєднуються пиріжки й рулети з овочевою начинкою, запіканки, овочеві рагу. І якщо вже м’ясо, то не куряче.

Коли ж схочете побалувати гостей класичним «Оселедцем під шубою», варто замінити магазинний майонез домашнім.

Головний креатив проявіть у викладанні салатів: нехай це буде голова півня або ялинка. Можна покласти салати в невеличкі розетки чи навіть у кошики з тіста, прикрасивши зеленню.  До фруктів і риби пасують ніжний сир і біле вино.

Смачного в новорічну ніч!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *