Літературна зустріч з Юрієм Бурегою: вірші, сльози, «Лелеченя» і буковинський колорит

До вимушених переселенців і переселенок, які оселилися в прихистку, відкритому в дитячому садку-яслах №51 «Лелеченя», прийшов відомий чернівчанин, патріот міського району з промовистою назвою «Садгора», знавець історії міста і поет Юрій Бурега.

Літературна зустріч «Буковинський колорит у поезії Юрія Буреги» відбулася завдяки проєкту «Почни життя спочатку: зміцнення психологічної, соціальної та культурної стійкості внутрішньо переміщених осіб для життя у Чернівецькій області». Із Юрієм Бурегою гості мандрували історією краю та сторінками творчості щирого буковинця. А невимушене спілкування розчулило всіх присутніх до сліз…

Зустріч  із українцями, які тікаючи від війни, знайшли у нас не просто прихисток, а стали уже частинкою дружньої чернівецької родини, не залишила нікого байдужими.

Проєкт «Почни життя спочатку» впроваджується ГО «Буковинська медична громада» у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *