Фотовиставка «Трохи фоток Ігоря Константинюка»

12 вересня 2018-го у Буковинському медіа-центрі «Belle Vue» відкрилася фотовиставка «Трохи фоток Ігоря Константинюка».

Ігор Констинтинюк – журналіст, фотограф, актор, фоторепортер, фотохудожник-фоторепортер.
Ігор Константинюк – переможець міжнародного конкурсу Online Photo Competition в номінації «Політика і демократія» у 2012 році, його роботи представлені в альбомі фотовиставки Румунія-Україна-Молдова «CROSS BORDER PICTURES». Ініціатори фотосесії для фотоальбому «Букініст назавжди» були у 2013-му Маріанна Антонюк та Ігор Константинюк, журналісти газети «Версії».
Ігор завжди знаходить цікаві кадри, щирі емоції та оригінальні сюжети…
(Я не є прихильницею засідань Міської ради і про дійових осіб фоторепортажів цієї серії омину говорити. Про це на відкритті виставки детально розповіла пані Марина Скинтей, головний редактор телеканалу «Чернівецький промінь»).
Фото Ігоря Констинтинюка сповнені дружніх інтонацій, безпосередністю, може навіть певною ідеалізацією, та з повагою до героїв своїх репортажів.
У вітальному слові до гостей виставки (а їх прийшло більше ста чоловік), Ігор подякував присутнім за увагу до його робіт, пригадав свою журналістську роботу в редакції газети «Версії», паперової газети, подякував Людмилі Чередарик, редактору газети «Версії» за спільну співпрацю минулих років. Пригадав і фотоапарат Богдана Константинюка, який свого часу позичав в нього. Зараз Ігор менше пише, а більше займається фоторепортажами. Особисто із задоволенням колись читала тексти Ігоря…
Фото Ігоря Константинюка заслуговують на повноцінну фотовиставку у спеціальному виставковому приміщенні, а не тільки бути фоном для відзначення річниці Буковинського медіа-центру.
Браво, Ігоре! Чекаю на другу повноформатну фотовиставку!


\

Дякуємо, Ігоре, за виставку!
Більше фото з відкриття фотовиставки за посиланням – ФОТОВИСТАВКА ІГОРЯ КОНСТАНТИНЮКА…

©Тетяна Спориніна,
фото автора і SergyiS

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *