Два буковинські прикордонники поранені під Маріуполем: На них упала бетонна плита

Військовослужбовці отримали травми не під обстрілом, а через нещасний випадок. Сталося це 5 листопада під Маріуполем, у с. Зоря на Донеччині.  Про це розповів один із  потерпілих, чернівчанин Олександр Воробйов.

У Чернівецькому прикордонному загоні цей факт підтвердили. За словами начмеда загону Олександра Яковчука, у бліндажі обвалилося перекриття, на хлопців упала бетонна плита, їх стан оцінюється як середньої важкості. В Олександра Воробйова – компресійні переломи поперекового відділу хребта, інший потерпілий, Іван Грицаюк із Кіцманщини, отримав травми грудного відділу хребта та струс мозку.

IMG_1145

Бійців одразу після травмування  доправлено до лікарні в Маріуполі. Далі за допомоги санітарної авіації травмованих планували доправити до Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України у Києві, але через несприятливі  погодні умови їх довелося помістити до Дніпропетровського військового госпіталю. У суботу по обіді, бійців все ж таки доправили до Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України. Олександра Воробйова спочатку поклали до реанімації, а вже у понеділок перевели до відділення травматології та ортопедії. За фактом нещасному випадку проводиться службове розслідування.

Галина ЄРЕМІЦА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *