Буковинських селян навчають захищати права на землю

Гаряча телефонна лінія –   (0372)52-59-84, 55-32-17

У Чернівецькій області працюють мобільні консультативні пункти з питань захисту прав аграріїв. Представники ГТУ юстиції їздять селами і надають безкоштовні правові консультації буковинцям. Першими за нинішньої антирейдерської аграрної кампанії загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» побували у Васловівцях і Шубранці на Заставнівщині.

Нагадаємо, саме представники цих сіл звернулися до оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя у Чернівецькій області стосовно процедури укладення договорів оренди земельних паїв. Під час виїзного консультування селянам, порадили, на що найперше варто звернути увагу під час передачі землі в оренду Найперше – обов’язково перевіряти визначені строки договору, інформацію про орендну плату й те, наскільки прописані в самому договорі права орендодавця й орендаря.

Якщо виникають питання чи сумніви, звертайтеся за безкоштовною консультацією до фахівців управління юстиції або центру надання безоплатної правової допомоги, а також на гарячу телефонну лінію  (0372)52-59-84, 55-32-17.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *