Атаки на Суспільне мовлення продовжуються: ворог блокує супутник та новинний сайт

Учора, 1 березня близько 21:00 російські окупанти почали блокування супутникового сигналу Суспільного мовника. Також атакували новинний сайт Суспільного — він тимчасово не працював, але відновив стабільну роботу.

Відбулися збої у роботі супутникового сигналу загальнонаціонального телеканалу UA: ПЕРШИЙ. Спеціалісти Суспільного працюють над захистом супутникового мовлення та розв’язанням цієї проблеми. UA: ПЕРШИЙ можна дивитись на ОТТ-платформах та на сайті tv.suspilne.media.

Також атакували новинний сайт Суспільного — він тимчасово не працював, але відновив стабільну роботу. Як стало відомо, запустили вірус, який знищує файли, зокрема архіви Суспільного.

Безперервний 18-годинний інформаційний марафон транслюють на:

  • всіх 24 регіональних телеканалах Суспільного (UA: БУКОВИНА, UA: ВІННИЦЯ тощо);
  • Українському радіо (в FM та AM діапазонах (чи СХ на старих приймачах) на частотах 549 кГц, 873 кГц та 1404 кГц по всій країні;
  • а також на ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, 1 березня близько 17:00 через попадання в апаратну телевежі 1 березня у Києві тимчасово можуть не працювати телеканали UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА. Регіональні телеканали Суспільного продовжують працювати. Ефірне цифрове мовлення UA: ПЕРШИЙ відновлено всюди, крім Києва.

Також у Києві тимчасово не працює Українське радіо на частоті 105 FM. Натомість мовить у столиці на частотах 97.2 FM і 97.6 FMРегіональне радіомовлення продовжує працювати, окрім Бердянська (88.4 FM) та Маріуполя (107.3 FM).

Українське радіо мовить в середньохвильовому діапазоні на території всієї країни: на частотах 549 кГц, 873 кГц та 1404 кГц по всій країні.

Платформи Суспільного працюють без перебоїв: сайт, соцмережі Telegram, Facebook, InstagramYoutubeViber, а також Twitter англійською мовою.
 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *