42-а обласна виставка творчих робіт «Буковинський розмай»

7 грудня 2023-го у центрі культури «Вернісаж» відкрилася 42-а обласна виставка-конкурс творчих робіт учнів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтв «Буковинський розмай».

В експозиції представлено 1200 учнівських творів від 25 шкіл мистецтв. В експозиції представлені академічний рисунок, графіка, живопис, композиція, рекламний плакат, скульптура, твори декоративно-ужиткового мистецтва,  роботи виконані на пленері понад 750-ти юних художників Буковини. Окремою номінацією на виставці представлені роботи, присвячені 160-ти річчю від дня народження письменниці Ольги Кобилянської.

На виставці пройшли майстер-класи з живопису, писанкарства та виготовлення новорічних прикрас.

Виставка триватиме до 17 грудня 2023 року, а вже 18 грудня відбудеться нагородження переможців.

Дитяче мистецтво дарує підтримку і надію, налаштовує на світлі, позитивні мрії про майбутнє в контексті нашої жорстокої реальності. Виставка приваблює щирістю, новими ідеями, осмисленням, інтерпретаціями. Юні художники небайдужі до оточуючого світу, вони мріють, експерементують і не бояться досягати власних мрій.

Дякуємо талановитим учням, їх наставникам та викладачам, вдячні організаторам виставки «Буковинський розмай». Більше фото з виставки за посиланням – «Буковинський розмай» – 2023.

©Тетяна Спориніна, фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *