Родзинки нового туристичного сезону – маршрути рідним краєм

Туристичний сезон літа 2021-го на Буковині суттєво відрізнятиметься від попередніх. Принаймні, таку мету поставила перед собою громадська організація «Асоціація працівників туристичної сфери «Туристична Буковина» під орудою Анжели Горенчук, зважаючи на особливості нинішніх, так би мовити, пандемічних умов існування та спілкування. 

Тож минулими вихідними пані Анжела зібрала чернівецьких туроператорів і шістьох переможців туристичної вікторини та повезла їх у Карпати. Спочатку на гостини до засновниці етнофестивалю «Захарецький гарчик» Фрозини Томюк, відомої берегині народних традицій і звичаїв, яка в ролі директорки навчально-виховного комплексу в Підзахаричах уже протягом багатьох десятиріч разом із колективом вчить дітей усвідомлювати себе нащадками древніх гуцульських родів. 

…Відтак туристи помандрували до Буковинських або як їх іще називають – Смугарських водоспадів, мало не втрачаючи свідомість від неповторного на смак та хмільного відчуття чистого гірського повітря, відвідали вдома відому вишивальницю Варвару Татарин та смачно повечеряли на сімейній фермі «Прикарпатський равлик».

Про враження від побаченого – у наступних публікаціях.    

Людмила Чередарик

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *