Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
У день звільнення працівнику має бути видана належно оформлена трудова книжка та копія наказу про звільнення, а також виплачені всі належні йому суми
Якщо ви активно займаєтеся туризмом, полюванням чи просто любите активний спосіб життя, то тактичний рюкзак стане незамінним супутником для вас. У цій […]
З 1 липня медичні препарати за програмою «Доступні ліки» — видаватимуть лише за електронним рецептом. Винятки зроблять тільки для мешканців прифронтових та […]
Концерт улюбленої чернівчанами співачки, солістки Чернівецької філармонії Олени Урсуляк напередодні дня Святого Миколая був, як завжди, феєрично святковим і… камерно душевним. Усі, […]