Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
Після хвилі критики президент України Петро Порошенко звернувся до РНБО з пропозицією зняти введені напередодні санкції з європейських журналістів. Рада нацбезпеки і […]
Не зважаючи на те, що у місті оголошено епідемію і заборонено проведення будь-яких розважальних, культурно-масових,спортивних та інших масових заходів, 30 жовтня працювали окремі клуби та дискотеки
До дискусії про зелені колись Чернівці, перетворені на кам’яний мішок, розпочатої активістами громадської екологічної організації «Зелений світ Буковини» та підтриманої народним артистом […]
Обурення з приводу необгрунтованого підвищення діючих тарифів і пасивної позиції регіонального представництва НКРЕ щодо захисту споживачів області від невиправданих змін тарифів за спожиті енергоносії