Гороскоп від 11 до 17 січня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Почуватиметеся, як на гойдалці: після успіху п’ятниці вихідні розчарують…  відсутністю подій. У понеділок крокуйте до успіху. Багато що залежать від зустрічей у вівторок. У середу-четвер правильно оцінюйте нову інформацію.

ТЕЛЕЦЬ

Важливі новини п’ятниці вимагатимуть аналізу й планування на вихідних. Не шукайте допомоги у понеділок і не з’ясовуйте стосунків  у вівторок. Середа для тренувань та оздоровчих процедур. Не починайте важливих справ у четвер.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця – для активних пересувань. Уникайте покупок і боргів на вихідних. У понеділок готуйтеся до великих проектів, у вівторок шукайте однодумців. Середа пасує для вирішення родинних проблем. У четвер уникайте зустрічей з начальством.

РАК

У п’ятницю звертайтеся по допомогу. Усе важливе починайте у суботу, або почекайте аж до середи. Понеділок пасує для налагодження стосунків з близькими людьми. У вівторок уникайте витрат. У середу-четвер багато що може змінитися.

ЛЕВ

Мандрівку починайте у п’ятницю або перенесіть її на середу. Вихідні будуть цілком рутинними, без особливих подій. Усе цікаве дізнаєтеся у понеділок. У вівторок з’явиться шанс отримати прибуток. У четвер уникайте користування транспортом.

ДІВА

У п’ятницю не підбивайте підсумків, бо попрацювати доведеться й у суботу. Коротка поїздка в неділю-понеділок вас розчарує. Не з’ясовуйте з цього приводу стосунків у вівторок. У середу-четвер просто працюйте – і на роботі, і вдома.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю може вийти майже неможливе. Натомість вихідні несприятливі для значних покупок і заручин. У понеділок можливі надходження. На вівторок і середу зірки радять нічого не планувати іне користуватися технікою. Четвер – для ділової активності.

СКОРПІОН

У п’ятницю не підганяйте удачу, вона може сама на вихідних до вас навідатися. Не плануйте фінансових справ на понеділок і не починайте нічого у вівторок. Середа – конфліктний день: уникайте неприємних людей. У четвер очікуйте змін.

СТРІЛЕЦЬ

Спілкуючись у п’ятницю, обдумайте, до кого звернутися по допомогу на вихідних. Успіхи понеділка й середи не будуть пов’язані з фінансами, а у вівторок краще взагалі не виймати гроші з гаманця. У четвер не підбивайте підсумків.

КОЗЕРІГ

З прикрощів п’ятниці на вихідних будете виходити активно, але без допомоги. Надходження понеділка будуть невеликі, та допоможуть вам. У вівторок-середу не наробіть собі шкоди зайвою відвертістю. І не ведіться на обмани у четвер.

ВОДОЛІЙ

Добре подумайте, чи варто кудись їхати без грошей у п’ятницю-суботу. Сприятливою до мандрівок буде лише середа. Уникайте рішень у неділю, натомість понеділок для них саме пасує. Будьте уважні у вівторок і не пройдіть попри гроші у четвер.

РИБИ

Великих проблем зі здоров’ям п’ятниця не обіцяє, але на вихідних краще відпочити. Від понеділка навалиться багато справ, не намагайтеся перекласти їх на когось іншого. У вівторок не чекайте значних подій, у четвер можливий прибуток.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *