Гороскоп від 19 до 25 липня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН
П’ятниця обіцяє зміни. В  суботу перевірте фінанси – й можна в неділю вирушати в дорогу. Зустрічі й перемовини понеділка-вівторка багато про що говорять, але не поспішайте з остаточними домовленостями у середу й четвер.

ТЕЛЕЦЬ
У п’ятницю діятимете, в суботу вивчатимете наслідки. У неділю обходьтеся без поїздок. Від понеділка не приймайте прямих рішень і не робітьрізких рухів. У вівторок не зустрічайтеся з неприємними людьми. У четвер чекайте новин.

БЛИЗНЮКИ
Не підбивайте підсумків у п’ятницю. Здолайте поганий настрій і на вихідних просто відпочивайте. Від понеділка не залучайте нікого до власник справ помічники точно розчарують вас у середу й заведуть у неприємності у четвер.

РАК
У п’ятницю впораєтеся самотужки, але й ділитися на вихідних ні зким не доведеться. Хоча декому це не сподобається. У понеділок будьте обережні у фінансових справах, вівторок і четвер – критичні для здоров’я. У середу не приймайте рішень.

ЛЕВ
Стан фінансів у п’ятницю-суботу вас розчарує. На вихідних доведеться зайнятися домашніми справами. Прийняті в понеділок рішення втілюйте у вівторок  або відкладіть  це до четверга. Не плануйте нічого важливого на середу.

ДІВА
У п’ятницю ловіть підказки інтуїції і не проґавте удачі в суботу. У неділю можна просто відпочити.
Понеділок розпочніть перевіркою фінансових документів. Не приймайте рішень у вівторок, важливе плануйте на середу. У четвер приділіть увагу родині.

ТЕРЕЗИ
Уникайте рішучих дій у п’ятницю. На вихідних доведеться залагоджувати фінансові справи й навіть кудись поїхати. У понеділок не зустрічайтеся з начальством. Прибуток вівторка у середу-четвер найкраще витратити на оздоровлення.

СКОРПІОН
Не зміни п’ятниці реагувати не поспішайте: зустрічі неділі можуть усе скасувати. У понеділок будьте уважні до здоров’я, й не тільки свого. У вівторок або середу ваша допомога знадобиться родині. у четвер уважно перевіряйте фінансові документи.

СТРІЛЕЦЬ
У п’ятницю й на вихідних усе буде трохи не так, як ви планували. Але вже від понеділка починайте активно працювати. У вівторок важливо не помилитися, від кого прийняти допомогу. На середу-четвер не плануйте значних фінансових витрат.

КОЗЕРІГ
Новини п’ятниці – обнадійливі, хоча позитивні зрушення почнуться не одразу. На вихідних бережіть здоров’я й гроші. У понеділок-вівторок готуйтеся до поїздки, у середу вирушайте в дорогу і не приймайте важливих рішень у четвер.

ВОДОЛІЙ
Стримуйте свою енергію у п’ятницю. На вихідних дізнаєтеся багато корисного, та діяти ще не час. Зустрічі плануйте на понеділок, а за родинні справи беріться у вівторок. У середу не витрачайте грошей, у четвер можна починати оздоровлення.

РИБИ
Рішення п’ятниці починайте здійснювати вже в суботу. В неділю й понеділок є шанси отримати допомогу, і не тільки грошима. У вівторок перед вами може постати потреба особистого вибору. У середу-четвер очікуйте новин і вирушайте в дорогу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *