На Буковині завтра можливі дощі з грозами

В середу, 9 травня, на половині території нашої країни пройдуть дощі з грозами.

 За даними Укргідрометцентру, завтра у Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях повітря прогріється до 21-23 градусів тепла, у Тернопільській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій та Закарпатській областях температура становитиме +23…+25. У Львові, Івано-Франківську, Чернівцях та Ужгороді синоптики обіцяють дощі та грози.   

У центральних областях — суха та тепла погода. Так, у Полтаві, Дніпрі, Черкасах, Вінниці та Кропивницькому 9 травня очікуємо 13-15 градусів тепла уночі, та 23-25 за Цельсієм — у денну пору доби.   

Без опадів завтра — на півночі країни. У Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях метеорологи прогнозують +23…+25, хмарно з проясненнями.   

На сході країни не доведеться діставати парасольки. Завтра у Луганській області до +26, в Донецькій — +22…+24, на  Харківщині стовпчик термометра покаже 23-25 градусів тепла.    Дощі та грози пройдуть у південних регіонах. В Одесі завтра до +23, в Криму — максимум +22. У Херсонській, Миколаївській та Запорізькій областях повітря прогріється до +22…+24. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *