Літні шлюби на Буковині

   

   Влітку на Буковині одружилися 1749 пар молодят, з них 494, скористались послугою «Шлюб за добу». Іншими словами, вони зареєстрували  шлюб за одну однісіньку добу.

Літній марафон одружень на Буковині завершився: у відділі державної реєстрації актів цивільного стану в Чернівецькій області підрахували статистику реєстрації шлюбів з червня по серпень 2021 року. За цей період в області з’явилося 1749 нових сімей.

У червні в Чернівецької області зареєстрували 464 шлюби, у липні – 660, а у серпні – 625 одружень. 494 пари молодят одружилися  протягом однієї доби.

  Закохані,  які бажають зареєструвати шлюб, подають особисто, або онлайн через вебпортал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» ( за наявності електронного підпису) письмову заяву за встановленою формою до органу реєстрації актів цивільного стану за їх вибором.

Державна реєстрація шлюбу проводиться після закінчення одного місяця з дня подання нареченими заяви про державну реєстрацію шлюбу. Якщо пара хоче одружитися в скорочені терміни, має можливість скористатися послугою «Шлюб за добу». Контакті дані організаторів послуги на Буковині  за посиланням https://pzmrujust.gov.ua/napriamy-diialnosti/388-derzhavna-reiestratsiia-aktiv-tsyvilnoho-stanu/orhanizatory-pilotnoho-proiektu-shliub-za-dobu/2933-chernivetska-oblast

 

Джерело: Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ)

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *