Антивоєнна казка про харківський Колобок народилася у Чернівцях

«Наше сьогодення змінило все в житті, але нова книга – це радість! Фантазія мого улюбленого автора дитячих книжок чудової поетки, письменниці, викладача нашого університету Наталії Куконіної немає меж. І тому на світ з’явилася перша антивоєнна казка – харківський Колобок. Колобок, який на своєму шляху зустрів не зайчика, ведмедика і лисицю, а чудовиськ нашого часу – Сирену, Танк, Гелікоптер і Ракетну установку. Наш Колобок – герой, бо врятував Бабусю, Діда та інших людей у великому місті Харкові. Така от казка! – поділилася у соцмережі Фейсбук Раїса Рязанова. – Ми з Наталею вже отримали наклад, і тепер даруємо книги діткам-переселенцям, дитячим бібліотекам та садочкам. Ми дуже вдячні нашому видавцю Василю Глібці за чудову роботу. Це перша казка із серії антивоєнних казок. Дай, Боже, миру всім нам!».

Додамо, що яскраві ілюстрації у книжці, дизайн і верстка – то плід роботи талановитої художниці, дизайнерки, до того ж поетеси, а нині ще й  волонтерки Раїси Рязанової. На її рахунку – майже двісті художніх – прозових, поетичних книг, наукових розвідок, підручників. Тільки за три місяці цього  року світ побачив майже десяток видань, яких торкнулися її рука, її хист.

На домашній книжковій полиці Раїси розміщена особлива бібліотечка – книжкові «ластівки», народжені у «співаторстві» із авторами. Творчість єднає, надихає, робить цей світ досконалішим!

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *