Гороскоп від 17 до 23 серпня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

На п’ятницю плануйте якнайбільше. На вихідних варто впоратися з усіма справами самотужки. У понеділок і вівторок ні з ким не сваріться: наслідки затягнуться надовго. Не доручайте нікому своїх справ у середу і зберігайте безсторонність у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Зміни п’ятниці будуть для вас корисними. Не усамітнюйтеся: цього тижня  від суботи до четверга включно зустрічі і з родиною, і з друзями мають бути радісними. Застереження лише на понеділок: обережно з технікою і в спортивних заняттях.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю і особливо в понеділок не проґавте моменти для успіху. В суботу та у вівторок  не приймайте рішень, у неділю не переглядайте давні справи. Не доручайте нікому важливих справ у середу і не підбивайте підсумків у четвер.

РАК

Тиждень вимагає обережності: субота, вівторок і четвер – травмонебезпечні для вас. Натомість все, за що візьметеся у неділю й середу, має вийти якнайкраще. Якщо вас лякає можливість докорінних змін, відмовтеся від спілкування у понеділок.

ЛЕВ

Проблеми родини у п’ятницю-суботу не кидайтеся вирішувати зопалу. Обережно сприймайте новини  у неділю та середу, перевіряйте інформацію. Адже у понеділок вас може підвести інтуїція, тоді рішення вівторка й четверга будуть хибними.

ДІВА

Почуте у п’ятницю надихне вас на активні дії в суботу. Стримуйте поганий настрій у неділю, вже у понеділок ситуація вимагатиме усієї вашої уваги. Від вівторка до активно працюйте, навіть не розраховуючи на негайну винагороду: для всього є час.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю зважтеся на романтичну зустріч – або родинну вечерю. На вихідних не приймайте жодних рішень – усе й без того буде добре. Від понеділка можливі тривалі поїздки. Дізнавшись у ці дні про щось нове, не поспішайте з висновками.

СКОРПІОН

Бережіть здоров’я у п’ятницю. На вихідних ваша надмірна активність може не сподобатися комусь з родини. А от від понеділка дізнаєтеся щось нове про роботу –  і тоді ваша діяльність має бути невтомною. От тоді родина вас підтримає.

СТРІЛЕЦЬ

Не бійтеся змін у п’ятницю й на вихідних: добре усе зважте й тоді вже приймайте рішення. Утримайтеся від поїздки у понеділок – і від легковажності у вівторок і четвер. На цій хвилі рішення середи можуть бути невдалими.

КОЗЕРІГ

Не всі зміни бувають на краще: не кидайтеся на першу-ліпшу пропозицію у п’ятницю-суботу. У неділю доведеться попрацювати. У понеділок-вівторок можуть вилізти нагору давні помилки. У середу виправляйте їх  і вирушайте в дорогу в четвер.

ВОДОЛІЙ

Внутрішній голос підкаже вам, що на вихідних не варто шукати широкої компанії: нехай усе буде в родині. Добре аналізуйте справи у понеділок-вівторок. Якщо хочете щось змінити, зробіть це у середу-четвер і без чиєїсь допомоги.

РИБИ

Охоче йдіть назустріч змінам у п’ятницю, навіть не зважаючи на деяке безгрошів’я цього тижня. Проблеми з фінансами можуть дошкуляти вам і в суботу-неділю, і у вівторок, і в четвер. Різниця  лиш у сумах. Понеділок – єдиний день, коли контакти будуть корисними.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *