Гороскоп від 16 до 22 листопада для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

П’ятниця не порадує фінансами, натомість вихідні обіцяють радощі сімейні. У понеділок і вівторок скористайтеся сприятливим моментом для бізнесу, а от у середу тримайтеся подалі від техніки. У четвер беріться лише за те, із чим впораєтеся самотужки.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю й суботу вас випробовує удача, вона теж вимагає тверезої голови. Не поспішайте з рішеннями в неділю-понеділок: можете спровокувати конфлікт. Вівторок може бути прибутковим, а у середу-четвер справи варто пригальмувати.

БЛИЗНЮКИ

Не приймайте рішень у п’ятницю, почекайте з ними до неділі, адже справи суботи обіцяють бути вдалими. Не уникайте змін у понеділок і погоджуйтеся на допомогу у вівторок. У середу перевірте фінансові документи, а от у четвер допомоги не шукайте.

РАК

Уважно вивчайте обставини, приймаючи рішення у п’ятницю-суботу: помилка може дорого обійтися. В неділю доведеться багато спілкуватися. Будьте обережними у понеділок, вівторок – для активної праці. Родина вимагатиме рішень у середу-четвер. 

ЛЕВ

Події п’ятниці-суботи не потребують стороннього втручання. Натомість у неділю можете навіть втомитися від велелюддя. Понеділок – складний у фінансовому плані.  Вівторок потребує попрацювати. Не підбивайте підсумків у середу-четвер.

ДІВА

Сімейні проблеми п’ятниці змусять звертатися по допомогу в суботу. Неділя – день травмонебезпечний. У понеділок і вівторок можна заводити нові знайомства, розпочинати важливі справи. Не плануйте нічого на середу і підбивайте підсумки у четвер.

ТЕРЕЗИ

Не розпочинайте важливого у п’ятницю: у суботу може підвести здоров’я, у неділю – техніка. У понеділок-вівторок матимете сімейні розборки. В середу ловіть коротку мить успіху, інакше в четвер на вас чекає велике розчарування.

СКОРПІОН

Прибуток п’ятниці на вихідних витрачайте на домашні справи або родинне свято. Уважно поставтеся до фінансів у понеділок-вівторок: головне– не помилитися. Важливе розпочинайте у середу. І не шукайте допомоги у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю повірте внутрішньому голосу. На вихідних хтось з родини вас розчарує. У понеділок вирішуйте все самостійно, у вівторок варто працювати в команді. Не пропустіть удачі в середу. А новини четверга важливі для подальших справ.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю й понеділок не плутайте поганий настрій зі справжніми прикрощами. А на вихідних ваші рішення будуть важливими для всієї родини. Вівторок небезпечний і непередбачуваний. Не шукайте допомоги у середу і не розслабляйтеся у четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу вам доведеться попрацювати на користь усієї родини. Від неділі до вівторка варто зробити побільше, поки зірки обіцяють успіх. Середа буде втомливою та велелюдною. Від четверга багато що може докорінно змінитися.

РИБИ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю, на вихідних добре попрацюйте: можливий прибуток. Багато чого можна зробити у понеділок, а у вівторок може підвести здоров’я. У середу можете розчаруватися в якихось сподіваннях. У четвер починайте нове.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *