Гороскоп на 15-21 травня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Зміни можливі у п’ятницю, в суботу не робіть різких рухів. Обдумайте все добре в неділю, у понеділок вирушайте в дорогу. У вівторок можуть відкритися нові обставини. У середу особливо бережіть здоров’я. Четвер пасує для спілкування.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю завершуйте давно почате. На вихідних справляйтеся з несподіванками самотужки. Правильно оцініть обставини понеділка. У вівторок можна звертатися по допомогу. Інтуїція підкаже, як правильно вчинити з грошима в середу-четвер.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю покладайтеся на внутрішній голос, на вихідних не поспішайте витрачати гроші.  У понеділок і в середу не довіряйте своїх справ навіть надійним людям. Вівторок проведете у велелюдному спілкуванні, четвер для аналітики.

РАК

У п’ятницю-суботу будьте особливо обережні в контактах і фінансових питаннях. За неділю й понеділок спробуйте знайти «слабку ланку» серед свого оточення. У вівторок і середу лише плануйте свої дії. У четвер починайте важливі справи.

ЛЕВ

У п’ятницю можливі цікаві пропозиції, але у суботу не поспішайте з рішеннями. Надходження можливі в неділю, вівторок і середу – потроху й з різних джерел. Не поспішайте з витратами у понеділок. Серйозні справи починайте у четвер.

ДІВА

Не варто приймати рішення у п’ятницю. В суботу-неділю відпочивати не доведеться: час для важливих починань. У понеділок займіться оздоровленням. У вівторок і  середу уважно аналізуйте свої витрати. Якщо треба їхати, зробіть це у четвер.

ТЕРЕЗИ

Не пропустіть удачу у п’ятницю. В суботу не легковажте здоров’ям, не конфліктуйте в неділю. Не приймайте рушень у понеділок. Важливі зустрічі призначайте на вівторок. Середа сприятлива для активної праці. Четвер обіцяє важливі новини.

СКОРПІОН

У п’ятницю багато що може змінитися. На вихідних інтуїція підкаже, як обернути це собі на користь. З понеділка починайте активно працювати. У вівторок чекайте новин. У середу можливі надходження, не звертайтеся по допомогу у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Внутрішній голос підкаже вам не довірятися нікому в п’ятницю-суботу. Неділя обіцяє удачу в особистому, понеділок може бути вдалим у справах. Натомість у вівторок не робіть нічого важливого і обережно з витратами у середу й четвер.

КОЗЕРІГ

Новини п’ятниці зацікавлять, але не поспішайте з витратами в суботу і обережно з технікою в неділю. Родина допоможе вам у понеділок і чекатиме на вашу допомогу в середу. У вівторок бережіть здоров’я. Рішення приймайте у четвер.

ВОДОЛІЙ

Якщо не поїдете нікуди у п’ятницю, почекайте до середи. По допомогу звертайтеся в суботу, в неділю не перекладайте на когось свої справи. Надходження понеділка-вівторка не поспішайте витрачати. У четвер будьте готові до будь-яких несподіванок.

РИБИ

П’ятниця потішить новинами. В суботу не користуйтеся транспортом. У неділю можливі приємні зустрічі. Понеділок і вівторок можна використати для поїздок. Не звертайтеся по допомогу в середу і не зволікайте зі справами у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *