Коронавірус: Експерти радять відкривати посилки через 72 години

Дослідники з трьох університетів Великої Британії – з Бата, Брістоля та Саутгемптона оприлюднили рекомендації з мінімізації ризику зараження коронавірусом. Зокрема, на думку дослідників, відкривати посилку варто не раніше як після 3 діб по її надходженню.

 Автори дослідження рекомендують також регулярну дезінфекцію поверхонь у домашніх умовах, запровадження гігієнічних заходів серед членів родини, наприклад, не користуватися одним рушником, не класти поруч предмети особистої гігієни різних членів сім’ї. Науковці радять проводити час в окремих кімнатах, часто відкривати вікна й тримати дезінфікуючий засіб під рукою. Ефективність носіння масок також була зазначена, за умови їхньої регулярної заміни або прання.

Доктор Бен Ейнсворт з факультету психології університету Бат, зокрема пояснює: «Ми знаємо, що на COVID-19 можна захворіти так само, як і на інші віруси. Ми радимо вам, як можна захистити себе, використовуючи ті ж методи, які спрацьовували для інших вірусів».

Дослідники стверджують, що впровадження нових правил спочатку може здатися прикрим і незручним, але невдовзі все це перетвориться на звичку.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *