Гороскоп від 15 до 21 лютого для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю й на вихідних спокою не буде, а велелюддя буде цікавим. Натомість від понеділка життя повернеться в робочу колію. У вівторок ймовірні непорозуміння, не намагайтеся щось виправити у середу. У четвер уваги потребуватиме родина.

ТЕЛЕЦЬ

Уникайте конфліктів у п’ятницю: затягнуться. На вихідних займіться власним здоров’ям. Від понеділка до четверга не плануйте великих витрат. Вечір вівторка проведіть з родиною. Закоханим світить побачення. Середа – вдалий день для початку справи.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця обіцяє нові знайомства і зустрічі. На вихідних будьте обережними в родині: можливі конфлікти. У понеділок успішними будуть громадські справи. У вівторок-середу тримайте себе в руках. Четвер принесе гарні новини.

РАК

П’ятниця сприятлива для оздоровлення. На вихідних багато що доведеться зробити для рідних, але допомоги не чекайте. Понеділок і вівторок не пасують для покупок, у борг у ці дні теж не давайте. Найбільш вдалі дні – середа й четвер, скористайтесь.

ЛЕВ

На п’ятницю застерігаємо від різких рухів. Від суботи до понеділка включно дослухайтеся до новин: доведеться коригувати поведінку. У вівторок може підвести здоров’я. Не приймайте рішень у середу й будьте обережні у спілкуванні у четвер.  

ДІВА

Чиєсь втручання у п’ятницю може змінити справи наступних днів. Бережіть рідних: у понеділок і вівторок у них будуть важливі події. Натомість у середу дізнаєтеся, що вас хтось обманює. Власна інтуїція допоможе вирахувати, хто це. Обережно!

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю обмежте користування будь-якою технікою. На вихідних робіть звичайні справи, не починайте нічого важливого чи тривалого. Фінансові труднощі у понеділок-вівторок хтось допоможе здолати. До середи-четверга справи мають стабілізуватися.

СКОРПІОН

Ваші рішення у п’ятницю комусь настільки не сподобаються, що на вихідних може дійти до конфлікту. У понеділок і вівторок завершуйте рутинні справи, далі не матимете часу. Чекайте важливих новин у середу і вирушайте в дорогу у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Нестача грошей у п’ятницю не повинна вас засмутити: вже на вихідних багато що може змінитися. Обережно витрачайте кошти у понеділок. Важливе зробіть у вівторок, справи середи можуть бути невдалими. У четвер дізнаєтеся про щось хороше.  

КОЗЕРІГ

Зробіть якнайбільше у п’ятницю, на вихідних можуть виникнути зовсім інші інтереси й завдання. Не починайте важливого в понеділок. Якщо треба їхати, вирушайте у вівторок. Важливі справи залиште до середи й не шукайте допомоги у четвер.  

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю важливо впоратися зі своїми справами самотужки. На вихідних багато що може змінитися у найближчому колі. У понеділок аналізуйте ситуацію. У вівторок не звертайтеся по допомогу. Новини середи можуть змусити кудись їхати у четвер.

РИБИ

Не плануйте великих витрат на п’ятницю та вівторок, заощаджуйте. Ваші рішення на вихідних можуть комусь не сподобатися. У понеділок шукайте партнерів або заводьте знайомства. А заплановане на середу-четвер постарайтеся виконати.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *