Гороскоп на 3-9 листопада для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю добре вирішувати особисті питання. На вихідних доведеться багато зробити для родини. Пильнуйте здоров’я у понеділок. Не витрачайте грошей у вівторок і довіряйте інтуїції в середу. У четвер можуть відкритися несподівані можливості.

ТЕЛЕЦЬ

Не починайте нових справ у п’ятницю: розчаруєтеся. На вихідних просто відпочивайте. Не вирішуйте чужих проблем у понеділок. Вівторок – для рутинної роботи. У середу можливі проблеми зі здоров’ям. На четвер плануйте важливі зустрічі.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю й суботу зростає ймовірність конфліктів. У неділю можливі розчарування. У понеділок уникайте «вигідних» пропозицій. Робіть своє без помічників у вівторок. Не приймайте рішень і не починайте нових справ у середу-четвер.

РАК

П’ятниця-субота – сприятливі для будь-яких справ. У неділю тихо відпочити не вдасться. Поїздки плануйте на понеділок,  у вівторок краще посидіти вдома. У середу або четвер слід завершити усе розпочате.

ЛЕВ

Тільки почали працювати – вже п’ятниця. На вихідних відпочивайте з родиною й з найменшими витратами. Від понеділка-вівторка особливих успіхів не чекайте. На середу плануйте важливі справи, у четвер уникайте спілкування з незнайомими людьми.

ДІВА

У п’ятницю робіть якісь справи наперед. У суботу беріться за оздоровлення. Не конфліктуйте у неділю й понеділок. У вівторок починайте важливе для вас. Середа – для спілкування й досягнення домовленостей. У четвер вивчайте можливості.   

ТЕРЕЗИ

П’ятниця й субота – для завершень і підсумків. У неділю можна освідчуватися й одружуватися. У понеділок можливі нові знайомства, у вівторок проаналізуйте досягнуте. В середу будьте обережні з витратами й не торгуйте у четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю-суботу розпочинайте важливі справи й шукайте для них фінанси. На неділю залиште особисті справи. Понеділок – гарний день для планування. У вівторок удача на вашому боці. У середу-четвер просто активно працюйте.

СТРІЛЕЦЬ

Не починайте нових справ у п’ятницю й не користуйтеся технікою в суботу. У неділю можливий прибуток, понеділок обіцяє успіх. У вівторок стережіться застуди. У середу не приймайте рішень, у четвер, навпаки, вирішуйте найважливіше.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю не шукайте допомоги, на суботу не призначайте побачень, у неділю просто відпочивайте. Понеділок обіцяє важливі зустрічі, у вівторок відмовтеся від хитрощів: програєте. Сприятливий день – середа. У четвер  просто працюйте.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю не приймайте рішень. На вихідних вирішуйте родинні проблеми. Уникайте розмов із незнайомцями в понеділок. Вівторок пасує для самостійної роботи. Середа і четвер – для колективних справ і публічних заходів.

РИБИ

У п’ятницю уникайте велелюддя. Субота – для оздоровлення, неділя сприятлива для мандрівників. У понеділок допомога буде потрібна комусь з родини. У вівторок не позичайте грошей: важко буде віддавати. У середу обходьтеся без помічників і не підбивайте підсумків у четвер.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *