Президент Зеленський у Чернівцях багато обіцяв

Під час візиту до Чернівецької області президента Володимира Зеленського йому показали нововідкритий обласний перинатальний центр, де вже навіть встигла народитися перша дитина, і новозбудовану школу в Рідківцях на Новоселиччині.

Фото Андрія Романцова

Глава держави запевнив, що усі постраждалі від повені населені пункти отримають необхідну допомогу. Під час огляду зруйнованого повінню Маршинського мосту президент (як і багато попередніх урядовців) пообіцяв його відбудувати – навіть пожартував, відповідаючи на запрошення місцевих мешканців повечеряти мамалигою: «З вас 50 грамів – з мене міст». З чернівчанами Володимир Зеленський не спілкувався.

У відповідь на обіцянки президента,  голова ОДА Сергій Осачук також пообіцяв: до 1 вересня завершити заплановані ремонти доріг (50 км місцевих і 70-80 км державних, на що виділено понад 1 млрд грн).

А директор КП «Стерилізаційний центр тварин» Артем Жук вийшов до президента на одиночний пікет з плакатом «Стерилізації – так», мабуть, натякаючи на некоректні вислови депутатки від «Слуги народу» Третьякової про «дітей низької якості» та пропозиції стерилізації тих, хто отримує соцдопомогу. Щоправда, президент пікету не побачив – поліцейські вилучили у Жука плакат. Чим порушили, як стверджує пікетувальник, його конституційне право на мирний протест.

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *