Генпрокуратура щомісячно “їсть” понад 40 мільйонів зарплати, “Дуся” – понад 10 мільйонів, а МВС – майже 12 мільйонів гривень

Генпрокуратура України щомісяця перераховує понад 40 мільйонів гривень на зарплати працівникам.

На Єдиному веб-порталі використання публічних коштів є інформація про відповідні трансакції – нарахування зарплат. Зокрема, у червні двома траншами було перераховано працівникам майже 42,45 мільйона гривень зарплати. У травні ж – 40,10 мільйона гривень, повідомляє Експрес-онлайн.

Тим часом Державне управління справами (ДУС) у червні виплатило працівникам 10,42 мільйона гривень, а у травні – 10,99 мільйона. Управління справами Верховної Ради України перерахувало на картки нардепів у червні майже 6 мільйонів гривень і ще 1,81 мільйона – помічникам-консультантам народних депутатів. У травні ж – 5,44 мільйона гривень зарплати нардепам і 1,68 мільйона – помічникам-консультантам.

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України нарахував у червні працівникам зарплати на суму 6,72 мільйона гривень, а у травні – 4,5 мільйона.

А от у МВС України в червні виплатили працівникам 10,35 мільйона гривень зарплати та ще 2,19 мільйона гривень у вигляді матеріальної допомоги та відпускних. У травні ж – 11,43 мільйона гривень зарплати й 1,71 мільйона гривень відпускних та матеріальної допомоги.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *