Цибуля й часник проти раку молочної залози

Онкологія молочної залози, на жаль, стала поширеним явищем у сучасному світі. Лікарі дають жінкам різні поради, як спробувати запобігти страшному захворюванню. Подаємо новий спосіб, що запропонували західні вчені.

Про корисні властивості цибулі і часнику відомо з давніх часів. А тепер науковці зі США і Пуерто-Ріко виявили, що ці продукти знижують ризик розвитку раку грудей. Керівник дослідження Гаурі Десаї розповів, що в Пуерто-Ріко дуже популярний соус софіто, головними інгредієнтами якого є цибуля й часник. Місцеві жінки з задоволенням заправляють цим соусом страви, і саме в них ризик розвитку раку на 67% менший.

Інший фахівець, Ліна Му, пояснила, що часник і цибуля багаті на флавоноїди та сіркоорганічні сполуки, які мають антиканцерогенні властивості як для людей, так і для тварин. Ці висновки ґрунтуються на дослідженні, проведеному від 2008 до 2014 року із майже чотирма сотнями пацієнток із діагнозом «рак молочної залози», пише портал Nutrition and Cancer.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *