Магнітні бурі в червні-2014

Коли ми відчуваємо нічим не пояснюване нездужання, одні кажуть, що голова «болить на погоду» і чекають на дощ, інші точно знають, що це дається взнаки магнітна буря. Варто зауважити, що вплив геомагнітних збурень на техніку, а також на тварин та людей масово вивчений і зафіксований документально.

images (3)

Прогноз магнітних бур на червень показує, що особливо активних процесів на Сонці у червні не буде, але ймовірність виникнення магнітних збурень все-таки існує.

У червні магнітні бурі прогнозуються на період від середи 4 червня до неділі 8 червня. Науковці стверджують, що вони не будуть особливо потужними і навряд чи мають спричинити погане самопочуття.

Науковці так і не можуть достеменно сказати, чому одні люди чутливі до магнітних бур, а інші – ні. У будь-якому разі гіпертонікам варто у дні магнітних бур приділити увагу власному здоров’ю: намагайтеся якнайбільше відпочивати й відмовитися від фізичних та розумових навантажень. Поставтеся філософськи й до того, що деякі люди більше дратуватимуть вас, ніж зазвичай. Відмовтеся від алкоголю, міцного чаю, кави, енергетиків, жирних та гострих страв, віддайте перевагу трав’яним чаям, легким салатам, відвареній курці або індичці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *