«Живи, твори, радій!» – присвячується Дню захисту дітей

Щорічний мистецький проєкт, зразкової студії образотворчого мистецтва «Весела палітра» під орудою Марії Манчуленко. Триватиме до 7 червня.

Під час відкриття виставки виступили вихованці зразкової вокальної студії «Шанс»  Світлани Подолінської.

Студії образотворчого мистецтва «Весела палітра» вже 13-ий  рік, вона діє з січня 2009 року й об’єднує понад 120 творчих дітей віком від 5 до 18 років. Керівник студії Марія Манчуленко є членкинею Національної спілки майстрів народного мистецтва України, вона також лауреатка обласної премії ім. Георгія Гараса та міської премії ім. Ю. Федьковича. Марія Георгіївна залучає своїх учнів до мистецтва живопису та графіки, вчить їх бачити в оточуючому світі красу та відтворювати її на папері. 

На заняттях її вихованці створюють чудові малюнки, які викликають не просто захоплення, а чарують своєю красою та живописністю.  Юні художники роблять перші кроки у дорослому живописі, опановують різноманітні засоби створення художніх образів. Роботи студійців неоднаразово відзначені на міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Випусники студії продовжують свій мистецький шлях у Львівськії Національній академії мистецтв, Чернівецькому коледжі будівництва та архітектури Львівського національного університету, Чернівецькому коледжі дизайну та економіки, кафедрах декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, архітектури та будівництва ЧНУ ім. Ю.Федьковича. 

Знайомство з їхніми роботами подарує гарний настрій. Завітайте до центру культури «Вернісаж», що у Чернівцях на вул. Кобилянської, 53   – не пошкодуєте!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *