Як Уряд України привітав жінок із прийдешнім 8 Березня

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час пресконференції,  присвяченої року роботи Уряду, запевнив прекрасну частину суспільства у тому, що, цитуємо, «Уряд реагуватиме на необґрунтоване зростання цін у випадку зловживань на ринку харчових продуктів». 

Отож, шановні пані, які значну частину життя проводять на кухні, пропоную вам видихнути і заспокоїтися: віднині зловживанням на ринку харчових продуктів поставлено заслін.    

Та попри це прем’єр не забув і про сильну частину нашої країни, пообіцявши їм, що, знову цитуємо, «Водночас втручатися в ринок, встановлювати обмеження на ціни Кабінет Міністрів не планує. Ми будемо стимулювати або підтримувати виробників, щоби збільшити попит там, де є дефіцит, який спричиняє стрибок цін». 

Ну пане Шмигалю, дивуєте! Ви ж такий розумний і такий симпатичний чоловік, а говорите, м’яко кажучи, дивні речі. Ну як Ви це собі уявляєте – «збільшити попит там, де є дефіцит»? А, може, це обмовка за Фрейдом? Адже наразі, як на мене, – втім, можу й помилятися – в українського народу є лише два дефіцити – міцні державники, зацікавлені Україною, та як наслідок їхньої відсутності – брак грошей у населення. Якби останні були в людей, то все решту, і продукти в тому числі, вони купували б у магазинах і не відчували б жодного дефіциту, який, на думку прем’єра, спричиняє стрибок цін.

Людмила ЧЕРЕДАРИК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *