Відкритий Чемпіонат України з мотокросу у Чернівцях пройде під гаслом «Єдина країна!»

Змагання відбудуться з 9 по 11 травня 2014 року на трасі Міжнародного спортивно-технічного центру «Супер-крос» у Чернівцях. У Чемпіонаті візьмуть участь понад  200 спортсменів з усіх областей та АР Крим, Молдови, Білорусі, Литви віком від 5 до 51 року. Про це повідомляє прес-служба змагань. 

 

druk

Чемпіонат проводиться  у п’яти класах мотоциклів, у т.ч. мотоцикли з колясками та  квадроцикли:

50 куб.см – 5-9 років.

65 куб.см – 8-12 років.

85 куб.см – 11-14 років.

250 куб.см – 13-51 рік.

Опен (до 650 куб.см) – 14-51 рік.

мотоцикли з колясками – 16-51 рік.

Квадроцикли – 16-51 рік.

У  кожному класі мотоциклів на старт виходить  по 40 гонщиків.

За результатами змагань будуть визначені Чемпіони України та члени збірної нашої держави для участі в змаганнях Європейської та світової першості 2014-2015 років.

Мотоциклетний спорт, як один із найвидовищніших та динамічних видів    спорту, збирає на трасах змагань одну з найбільших глядацьких аудиторій України.

Гості змагань та вболівальники з усієї України та закордону будуть спостерігати за безкомпромісною боротьбою найкращих спортсменів України, учасників та переможців національних та Європейських чемпіонатів.

Змагання відбудуться на трасі Міжнародного спортивно-технічного центру «Супер-крос» — єдиного в Україні, який володіє ліцензією FIM (Світова мотоциклетна Федерація)  на проведення міжнародних змагань, де, зокрема,  у 2013 році були проведені два Чемпіонати Світу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *