Вершниця її Величності – у Чернівцях. Пекін-Лондон – чотири роки в сідлі

Відважна британська вершниця Меган Льюіс їде верхи від Пекіну до Лондона. Нині  учасники пробігу подорожують Україною. Вершниця минула Умань, Вінницю, Кам’янець- Подільський і вже ввечері прибуде до Чернівців.

Меган Льюїс їздить верхи з 12 років. Її рідний будинок знаходиться в Уельсі, де вона разом з чоловіком розводить овець і валлійських поні. Виховує трьох дітей. Є членом Королівського Азіатського суспільства і Королівського географічного товариства.
У 2008 році Меган Льюїс пустилася в подорож з Пекіна в Лондон. Стартувавши під час однієї Олімпіади, вона сподівається встигнути до початку іншої, яка буде проходити в британській столиці в 2012 році.

За словами вершниці, вона з дитинства мріяла взяти участь у подібній авантюрі, і нарешті, представилася вдала нагода – діти вирушили вчитися в університет і дозволили матері відмовитися від сімейних обов’язків.
Надихнув же Меган на подорож аргентинець швейцарського походження Айме Фелікс Тчіфелі (1895-1954), професор, письменник і шукач пригод, який в 1925 році самотужки проїхав у сідлі з Буенос-Айреса до Вашингтона, а після подорожі написав про свій трирічний вояж книгу. Свою власну книгу Меган Льюїс вже пише. Вона веде інтернет-блог за адресою: thelonghorseride.blogspot.com, де описує всі свої пригоди.
Наїзниця невблаганно рухається до своєї мети. А мета у неї благородна. Меган сподівається зібрати гроші для хворих дітей.

Любов КАФАНОВА, “Версії”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Вершниця її Величності – у Чернівцях. Пекін-Лондон – чотири роки в сідлі”